Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τελείωσε» ο Ατρόμητος Διμυλιάς!

«Τελείωσε» ο Ατρόμητος Διμυλιάς!

0
aatromitos dimilias
Dodekanisos

Ο Ατρόμητος Διμυλιάς είναι η δεύτερη ομάδα που μετά τον ΑΟ Σύμης θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Κατηγορία. Οι παίκτες του Γιώργου Μαστρογιαννάκη γνώρισαν την ήττα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και έτσι τερμάτισαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αν ο Ατρόμητος κέρδισε το παιχνίδι αυτό, τότε με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα είχαμε τριπλή ισοβαθμία (Ατρόμητος, Ηρακλής και Ακουσίλαος) και θα υποβιβαζόταν η ομάδα της Λάρδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σαλάκου για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιζε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νίκου Μάχλη όμως και πάλι ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο».
Το σκορ είχε ανοίξει οπ Λαγός στο 37’ με μακρινό σουτ ( 0 – 1). Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 58’ μετά από κεφαλιά του Παστού (1 – 1), ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιορδαμνή. Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Μιχάλης Μάχλης στο 74’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Φιλιππάκου, Μαυρουδής) ο οποίος στο 40’ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Νίκο Μάχλη για εξύβριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments