Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Λαμπάδα στην …Ασπίδα!

Λαμπάδα στην …Ασπίδα!

0
iraklis lardou
Dodekanisos

Λαμπάδα στην …Ασπίδα Σαλάκου πρέπει να ανάψει ο Ηρακλής! Η ομάδα της Λάρδου χάρις στη νίκη που πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι» επί του Ατρομήτου Δμυλιάς, έμειναν στη Β’ Κατηγορία παρά τη δική της εντός έδρα ήττα από τη Θύελλα Πυλώνας με 2 – 0. Αν ο Ατρόμητος κέρδιζε τότε, ο Ηρακλής υα αποχαιρετούσε την κατηγορία. Το περιστατικό που «σημάδεψε» το παιχνίδι της Μαλώνας ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Καζαντζίδη ο οποίος έπαθε κάταγμα κνήμης και περόνης μόλις στο 1’. Χρειάστηκε να έρθει το ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Το παιχνίδι σταμάτησε για περίπου 20 λεπτά. Η Θύελλα Πυλώνας ήταν πιο αποτελεσματική και έτσι έφθασε στην κατάκτηση της νίκης. Ο Ηρακλής πάντως «φωνάζει» για ένα γκολ το οποίο σημείωσε ο Νικολής στο 54’ αλλά ο «βοηθός» Χρήστος Καλκαβούρας το ακύρωσε υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσαϊντ. Ο προπονητής Μανώλης Κοντός διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αϊβάζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ( 0 – 1). Στο 67’ ο Νιάνγκ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 2.
Διαιτητής ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς (Καλκαβούρας, Κασιώτης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Ευαγγελόπουλος, Παπασταματίου, Κοντός, Μπεννούρ (70’ Διακοβασιλείου), Νικολής, Καλοπήτας, Χαρίτος, Καλανδράνης, Καμμάς Α. (64’ Παπαδόπουλος), Καφάλας (44’ λ.τ. Καμμάς Μ.).
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Κανλής (64’ Λαδικός), Χαμιτάι, Λάμπης, Μαγκαφάκης, Μπούλαρης, Καζαντζίδης (1’ λ.τ. Καραμαρίας Π.), Βασιλάκης, Αϊβάζης, Νιάνγκ, Μπολομπάνι (73’ Στεφανίδης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments