Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τελχινίς: Αήττητες και στην Κω οι παγκορασίδες

Τελχινίς: Αήττητες και στην Κω οι παγκορασίδες

0
Dodekanisos

Δύο νίκες στους δύο αγώνες έκαναν το σαββατοκύριακο στην Κω οι παγκορασίδες της Τελχινίδας και έτσι παρέμειναν αήττητες και σταθερά στην 1η θέση της βαθμολογίας με 16β σε 6 αγώνες. Ακολουθούν, με έναν αγώνα λιγότερο, το Ροδίων άθλησις και ο Διαγόρας με 8β.

Οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά αντιμετώπισαν τον Ανταγόρα και τις Αθλοπαιδιές και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα επικράτησαν και στα δύο ματς με 3-0 σετ.

Αναλυτικά:

ΠΑΣ Ανταγόρας-ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 66΄(14-25 σε 22΄,14-25 σε 17΄και 05-25 σε 27΄)

Ανταγόρας: (Στράτος Μπίλλης) Χατζηστεργίου, Αθανασάκη, Καϊμάκη, Θαλασσινού, Λιλα και Ανδριοπούλου.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Ευρυδίκη Μαθιουδάκη, Αγγελική Βήτου, Λυδία Σκαλτσά, Εσμεράλδα Κουροπούλου, Ηλέκτρα Σκαρτσίλη, Γιουστίνα Μαρτατζίου, Ελένη Χαλκιάδη, Δανάη Χατζηγιάννη, Πόπη Ροδίτη και Σοφία Σαλαμαστράκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Γιάννης Τσιπαλής, η Μικαέλα Πέτρου ο Νίκος Χατζησταυρίδης.

ΑΟ Αθλοπαιδιών-ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 69′(17-25 σε 25΄,16-25 σε 22΄και 15-25 σε 22΄)

Αθλοπαιδιές: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Γρηγοριάδη, Λάμπρου, Σεγραίδου, Καματερού, Κυπραίου, Μαρίνου, Μπηλιώτη και Σαρίκιζη.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Ευρυδίκη Μαθιουδάκη, Αγγελική Βήτου, Λυδία Σκαλτσά, Εσμεράλδα Κουροπούλου, Ηλέκτρα Σκαρτσίλη, Γιουστίνα Μαρτατζίου, Δανάη Χατζηγιάννη και Πηνελόπη Σάρρου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Νίκος Χατζησταυρίδης και η Μικαέλα Πέτρου.

Μαζί με τις παγκορσίδες Α’ στην Κω ταξίδεψαν και οι δύο ομάδες της Τελχινίδας που αγωνίζονται στο εκτός συναγωνισμού τουρνουά για κορίτσια κάτω των 16 που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου.

Στο νησί του Ιπποκράτη οι νεαρές αθλήτριες αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΣ Ανταγόρα και του ΑΟ Αθλοπαιδιών.

Με τις ομάδες Τελχινίς Β1 και Τελλχινίς Β2, στην Κω, αγωνίστηκαν οι αθλήτριες: Βασιλική Σταμούλη, Θάλεια Καρανικολάου, Εύα Κουτσολιάκου, Κωνσταντίνα Μπακάλη Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου, Μαρία Διακονικολάου, Πηνελόπη Σάρρου, Δανάη Χατζηγιάννη, Σοφία Σαλαμαστρακη, Πόπη Ροδίτη, Δέσποινα Ντελιγιώργη, Ελένη Χαλκιάδη, Σόφι Κιάρρι και Ραφαέλα Παλαιολόγου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments