Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τα συγχαρητήρια των ομάδων στον Διαγόρα (συνεχής ανανέωση…)

Τα συγχαρητήρια των ομάδων στον Διαγόρα (συνεχής ανανέωση…)

0
Dodekanisos

Χαράς Ευαγγελία και πάλι στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο καθώς μετά τον Ιάλυσο και ο Διαγόρας ανέβηκε στο πρωτάθλημα της Football League. Από αυτή εδώ τη σελίδα που ανανεώνεται συνεχώς, θα μπορείτε να διαβάζετε όλα τα συγχαρητήρια που αποστέλλονται για την επιτυχία του Διαγόρα.

Ο Ορφέας
Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα για την άνοδο στην Football League.
Ο προβιβασμός του ιστορικού συλλόγου του νησιού μας αποτελεί επιτυχία που αντανακλά σε όλο το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο, στους φιλάθλους και σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στον ‘’γηραιό’’.
Επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί όπου είναι η πραγματική του θέση.
Ο Α.Ο. Ορφέας εύχεται στον Διαγόρα καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ο Πρόεδρος κ. Διακοφώτης Παναγιώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, συγχαίρουν το σωματείο της δύναμης μας «ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ», για την άνοδο του στη Football League και εύχονται καλή επιτυχία στους μελλοντικούς του στόχους.

O Διγενής Κοσκινού
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Σ ΔΙΓΕΝΉΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στη διοίκηση της ομάδας του ΔΙΑΓΟΡΑ για την άνοδο στην Football league που μετά από απουσία χρόνων κέρδισε με την αναμφισβήτητη αγωνιστική της παρουσία και συμπεριφορά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά και στο νέο πρωτάθλημα, όπως αυτή η άνοδος να αποτελέσει απαρχή για νέες επιτυχίες, ανάλογες του ένδοξου παρελθόντος!!!!!

Ο Διαγόρας Βατίου
Το δ.σ.του Διαγόρα Βατίου συγχαίρει την ομάδα του ιστορικού Διαγόρα Ρόδου για την άνοδο της στη Football League και της εύχεται γρήγορη επάνοδο στη Super League.

Ο Απόλλων Καλυθιών
Το Δ.Σ της ομάδας μας συγχαίρει την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου για την άνοδο στην Football League και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα χρονιά.!!

Ο Κλεόβουλος Λίνδου
To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου συγχαίρει τον ιστορικό σύλλογο του Διαγόρα για την άνοδο του στα σαλόνια της football leagueκαι του εύχεται την άνοδο στην super league.

Ο ΑΕΡΑ
Το Δ. Σ. του Α. Ε. Ρ. Α. συγχαίρει θερμά την ομάδα του Διαγόρα για την πανάξια άνοδο της στη Football League και της εύχεται κάθε επιτυχία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

πηγή φωτογραφίας: eleftheriaonline.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments