Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Τα πρώτα παιχνίδια παίζουν σημαντικό ρόλο”

“Τα πρώτα παιχνίδια παίζουν σημαντικό ρόλο”

0
Dodekanisos

Το σχόλιο του για την χθεσινή κλήρωση της Ά Κατηγορίας έκανε μέσω του News12.gr ο πολύπειρος προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου Στάθης Φαρμακίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Aργά η γρήγορα θα παίζαμε με όλες τις ομάδες της κατηγόριας. Σίγουρα τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά καθώς παίζουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε από την αρχή του πρωταθλήματος έτοιμοι».

Το Σάββατο με Ιάλυσο

Την προετοιμασία τους συνεχίζουν καθημερινά οι πάικτες του Άρη Αρχαγγέλου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Ά Κατηγορίας. Ο προπονητής της ομάδας Στάθης Φαρμακίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα προσπάθεια των παικτών του και εμφανίζεται αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει. O έμπειρος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του, τον Λάκη Αξιώτη αλλά και τον Σάββα Σκυλλαράκη οι οποίοι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και τον Γιαννιού ο οποίος ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο στις 18:00 τον Ιάλυσο στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments