Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τα νέα του μπριτζ

Τα νέα του μπριτζ

0
bridge oloi
Dodekanisos

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργάνωσε στις 10-12 Οκτωβρίου Τουρνουά Ζευγών κατηγορίας 1-16. Την διοργάνωση φιλοξένησε το ξενοδοχείο Καλυψώ στο Φαληράκι μετά από την προσφορά του αντιπρόεδρου του Ομίλου κ. Βρούχου Νικόλαου. Συμμετείχαν αθλητές από την Ρόδο, την Κρήτη, την Αθήνα καθώς και ήταν η πρώτη συμμετοχή από Τούρκους αθλητές από την πόλη Μποντρούμ. Ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλο η΄ταν η παρουσίες των Αντιπροέδρων της Ελληνικής και Τούρκικη Ομοσπονδίας κ. Κανναβό Τάκη και κ. Τουνάη Αλή αντίστοιχα. Ο Πρόεδρος Του Ομίλου κ. Παπαεμμανουήλ ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την παρουσία τους και ευχήθηκε την επόμενη φορά να συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Βρούχο Νικόλαο για την φιλοξενία στο ξενοδοχείο Καλυψώ για την παροχή εδεσμάτων και ροφημάτων καθώς και για τον κρύο μπουφέ που ακολούθησε με την τελετή απονομής των επάθλων την Κυριακή μεσημέρι.
Στο αγωνιστικό μέρος του τριημέρου έγιναν οι πιο ενδιαφέρουσες μάχες αφού τα ζευγάρια που συμμετείχαν ανεξάρτητα μικρής ή μεγάλης κατηγορίας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το πρώτο ζευγάρι του τουρνουά Καρακατσάνης Βασίλης – Παυλούς Δημήτρης είχε μόλις 0,24% διαφορά από το δεύτερο ζευγάρι Βρούχος Νίκος – Κανναβός Τάκης και παρακάτω στην τρίτη θέση στην γενική κατάταξη τερμάτισε το ζευγάρι Κελεπέρας Κώστας – Σιμάτης Θάνος. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Μ. κ. Κανναβός Τάκης. Υπήρχαν Κύπελλα για το πρώτο μεικτό Ζεύγος που κατέκτησαν οι αθλητές Δημητρά Σμαράγδα – Κλέτσας Σάκης και το πρώτο Ζεύγος Γυναικών που πήραν οι αθλήτριες Καραγιάννη Ρενάτα – Κούτρη Βασιλική.

Την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου διεξήχθη η 3η ημερίδα ζευγών Όπεν με την συμμετοχή 14 ζευγών. Τα αποτελέσματα είναι ως εξής:
1. Καβαλάκης Ι. – Ράμος Ε. 65,67%
2. Καραγιάννη Ρ. – Πεζανάκης Ν. 60,91%
3. Καταξενός Γ. – Σβίγγος Ι. 58,40%
4. Βρούχος Ν. – Κελεπέρας Κ. 57,47%
5. Τσαβαρή Ε. – Ράμος Β. 52,85%
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου συμμετέχει με 16 άλλους ομίλους στο ταυτόχρονο τουρνουά ζευγών Όπεν που διοργανώνει ο Όμιλος Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ κάθε Δευτέρα. Στο σύνολο 17 Ομίλων και 212 ζευγών που συμμετείχαν στην ημερίδα με τις ίδιες ακριβώς διανομές τα αποτελέσματα των αθλητών μας διαμορφώθηκαν και είναι τα παρακάτω:
3. Καβαλάκης Ι. – Ράμος Ε. 65,75%
11. Βρούχος Ν. – Κελεπέρας Κ. 61,48%
39. Καραγιάννη Ρ. – Πεζανάκης Ν. 57,15%

Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου διεξήχθη η 1η ημερίδα ζευγών κατηγορίας 1-9 με την συμμετοχή 8 ζευγών. Τα αποτελέσματα είναι ως εξής:
1. Κολιάη Ε. – Κολιάης Σ. 61,90%
2. Δημητρά Σ. – Κλέτσας Α. 56,35%
3. Κώστογλου Κ. – Μπίνης Γ. 53,17%
4. Γρηγοράς Ν. – Κουτσάκης Ι. 53,17%
5. Φιλίππου Κ. – Φώκιαλη Ε. 50,00%
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου συμμετέχει με 5 άλλους ομίλους στο ταυτόχρονο τουρνουά ζευγών Όπεν που διοργανώνει ο Όμιλος Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ κάθε Δευτέρα. Στο σύνολο 6 Ομίλων και 78 ζευγών που συμμετείχαν στην ημερίδα με τις ίδιες ακριβώς διανομές τα αποτελέσματα των αθλητών μας διαμορφώθηκαν και είναι τα παρακάτω:
11. Δημητρά Σ. – Κλέτσας Α. 58,61%
18. Κολιάη Ε. – Κολιάης Σ. 56,08%
22. Κώστογλου Κ. – Μπίνης Γ. 55,06%

ΜΠΡΙΤΖ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τα μαθήματα μπριτζ για αρχάριους θα ξεκινήσουν 29 Οκτωβρίου στις 20:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του στον 1ο όροφο του κτηρίου Ακταίον. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. 2241022969 και 6944377131.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Ομίλου θα τα βρείτε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ www.hellasbridge.org . Τα νέα του Ομίλου μπορείτε να τα δείτε στην σελίδα στο facebook: Oamr Bridge Rhodes.
Κούτρη Βασιλική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments