Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τα νέα του μπριτζ

Τα νέα του μπριτζ

0
bridge2
Dodekanisos

Την Δευτέρα 28 Ιουλίου διεξήχθη η 4η ημερίδα ζευγών κατηγορίας 1-16 με τη συμμετοχή 15 ζευγών και τα αποτελέσματα είναι ως εξής:

1. Γιαλλούσης Μ. – Δανελλάκης Δ. 61,83%
2. Σβίγγος Ι. – Τσελεπής Λ. 58,26%
3. Διακοσταματίου Ν – Διακοσταματίου Μ. 55,22%
4. Καρυοφιλλίδου Ζ. – Πιρπιρής Δ. 53,93%
5. Πλίγκος Ε. – Πλίγκος Ι. 53,31%

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου συμμετέχει με 16 άλλους ομίλους στο ταυτόχρονο τουρνουά ζευγών κατηγορίας 1-9 που οργανώνει ο Όμιλος Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριζ κάθε Δευτέρα. Στο σύνολο 17 ομίλων και 182 ζευγών που συμμετείχαν στην ημερίδα με τις ίδιες ακριβώς διανομές τα αποτελέσματα των αθλητών μας διαμορφώθηκαν και είναι:

7. Γιαλλούσης Μ. – Δανελλάκης Δ. 61,73%
35. Καραγιάννη Ρ. – Καβαλάκης Ι. 56,70%
40. Σβίγγος Ι. – Τσελεπής Λ. 56,50%
Την Πέμπτη 31 Ιουλίου στον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου συνεχίστηκε το τουρνουά ομάδων κατηγορίας 1-16 με την συμμετοχή 9 ομάδων και τα αποτελέσματα μετά από έξι αγώνες είναι ως εξής:

1. Ομάδα Καβαλάκη με τους αθλητές Καβαλάκη Ι., Βρούχο Ν., Κελεπέρα Κ., Σιμάτη Α., Ράμος Ε. με 132,58 Victory.
2. Ομάδα Παυλούς με τους αθλητές Παυλούς Δ., Περδικάρη Κ., Αναστάχα Λ., Φοιτό Σ., Γιαλλούσης Μ. με 120,82 Victory
3. Ομάδα Κολιάη με τους αθλητές Κολιάη Ε., Κολιάη Σ., Τσιμπιδάκη Ε., Δουλγέρη Α., Τσαγκαλίδη Δ. με 104,04 Victory

4. Ομάδα Καραγιάννη με τους αθλητές Καραγιάννη Ρ., Δημητρά Σ., Κουφού Α., Κλέτσα Α., Καββαθά Α., Πεζανάκη Ν. με 91,02 Victory.
5. Ομάδα Κουτσάκη με τους αθλητές Κουτσάκη Ι., Γρηγορά Ν., Τσελεπή Λ., Σβίγγο Ι. με 80,04 Victory.
6. Ομάδα Μπόνη με τους αθλητές Μπόνη Α., Τσέτσερη Κ., Χητά Ε., Σταυρή Μ., Μπονιάτη Δ., Παπαεμμανουήλ Δ. με 58,97 Victory
7. Ομάδα Αγαπητού με τους αθλητές Αγαπητού Σ., Κοψιά Ν., Μακέστα Σ., Παλογιαννίδης Μ., Στεφανή Π. με 48,17 Victory
8. Ομάδα Πλίγκου με τους αθλητές Πλίγκο Ε., Πλίγκο Ι., Χατζηνικόλα Σ., Βολτατζή Γ. με 43,48 Victory.
9. Η ομάδα Παπαμιχαήλ με τους αθλητές Παπαμιχαήλ Σ., Χατζηγεωργίου Δ., Καρυοφιλλίδου Ζ., Πατατούκος Κ., Πετρίδης Β., Πιρπιρής Δ. με 24,88 Victory.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα θα τα βρείτε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ www.hellasbridge.org
2. ΦΕΣΤΙΒΑΛ < ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ>
Πλησιάζει η έναρξη του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μπριτζ <Ελληνικά Νησιά> που θα φιλοξενηθεί και φέτος στην Ρόδο 24-31 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Sheraton Resort υπό την Αιγίδα Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του τοπικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου.
Είναι πλέον παράδοση το φεστιβάλ να περιλαμβάνει τουρνουά Ζευγών Όπεν, Ομάδων και Μικτών Ζευγών και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η εβδομάδα αρχίζει με το Τουρνουά Ζευγών Όπεν που προσελκύει τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Θα διεξαχθεί σε 3 ημερίδες με βαθμολογία match-points από την Κυριακή 24 μέχρι και την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014.
Σειρά έχουν τα Μικτά Ζεύγη όπου και πάλι η βαθμολογία είναι match-points και θα διεξαχθούν σε δύο ημερίδες από την Τετάρτη 27 μέχρι και την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ κλείνει με τις Ομάδες που διεξάγονται με το σύστημα Swiss (και με κατάλληλα επιλεγμένους δανικούς γύρους) σε 2 ημερίδες, Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και με την ολοκλήρωσή τους σηματοδοτείται η λήξη του φεστιβάλ. Θα ακολουθήσει η τελετή απονομής επάθλων στο αποχαιρετιστήριο γκαλά που θα γίνει στον ίδιο χώρο.
Τυχαίες διανομές προμοιρασμένες από υπολογιστή θα χρησιμοποιηθούν σ’ όλα τα τουρνουά και τα τοπ ζευγάρια θα έχουν προκαθορισμένο seeding. Φυλλάδια διανομών θα διανέμονται στο τέλος κάθε ημερίδας, στο δε τουρνουά ομάδων τα ματς των πρωτοπόρων θα μεταδίδονται ζωντανά από το ίντερνετ.
Καθημερινά θα παραδίδονται δωρεάν διαλέξεις από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Krzystof Martens. Τα βράδια, το κυρίως τουρνουά της ημέρας θα διαδέχεται ένα φιλικό τουρνουά, το οποίο θα είναι μικρής διάρκειας με δωρεάν δικαιώματα συμμετοχής για όλους.

Κούτρη Βασιλική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments