Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τα «ιερά τέρατα» του στίβου στον Άγιο Σουλά

Τα «ιερά τέρατα» του στίβου στον Άγιο Σουλά

0
loizos pagkosmies
Dodekanisos

Με την παρουσία της Βραζιλιάνας παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο επί κοντώ Φαμπιάνας Μούρερ και της Ελληνίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο ίδιο αγώνισμα Νικόλ Κυριακοπούλου, πραγματοποιήθηκε η 6η χειμερινή συνάντηση στίβου που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ στο στάδιο «Γιάννης Πρώτος», το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σουλά.
Οι άνθρωποι του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ έχουν δείξει πραγματικά και άλλες χρονιές, ότι βλέπουν μακριά και τους αρέσει να βάζουν κάθε χρόνο τον πήχη ψηλότερα, και βέβαια όλα αυτά γίνονται για την ανάπτυξη του στίβου στο νησί μας και να δίνουν μεγαλύτερα κίνητρα στα μικρά παιδιά. Η πολύ δυνατή φιλία ανάμεσα στις δύο κυρίες του στίβου ήταν και η αιτία που η Φαμπιάνα ήλθε στην Ρόδο από την μακρινή Βραζιλία από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ώστε να είναι παρούσα μαζί με την Νικόλ στην γιορτή του στίβου που διοργάνωσε ο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ. Και οι δύο αθλήτριες με απλότητα και χωρίς ίχνος υπεροψίας δέχτηκαν να μιλήσουν στο news12.gr και στον Λοΐζο Ηλία.

Μούρερ Φαμπιάνα
ΕΡ. Φαμπιάνα καλώς ήρθες στην χώρα μας και στην Ρόδο. Τις εντυπώσεις σου από την χώρα μας και από το στάδιο «Γιάννης Πρώτος» στο οποίο βρίσκεσαι;
ΑΠ. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ρόδο . Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ένα μέλος αυτής της διοργάνωσης και είμαι πάρα πού έκπληκτη με την κατάσταση και τις συνθήκες του σταδίου.
ΕΡ. Ποδόσφαιρο και στίβος στην χώρα σου, την Βραζιλία. Υπάρχει συνεργασία;
ΑΠ. Φυσικά και εμείς μοιραζόμαστε τους αθλητικούς χώρους με το ποδόσφαιρο αλλά έχουμε καλές σχέσεις και είναι ευχαρίστηση μας να συνεργαζόμαστε αρμονικά.
ΕΡ. Πόσο όμορφο και σπουδαίο είναι, να είσαι ανταγωνίστρια και παράλληλα πολύ καλή φίλη με την Νικόλ;
ΑΠ. Το επί κοντώ είναι ένα ξεχωριστό αγώνισμα. Ίσως στα άλλα αγωνίσματα να μην συμβαίνει αυτό, ίσως να υπάρχει κάποια αντιπαλότητα. Εμείς είμαστε πάρα πολύ κοντά, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, αυτό μας ενώνει περισσότερο. Η Νικόλ είναι ένα ξεχωριστό άτομο και υπέροχη αθλήτρια.
*Χρέη διερμηνέα έκανε η κ. Βιργινία Μάγου και την ευχαριστώ πολύ.

Κυριακοπούλου Νικόλ
ΕΡ. Νικόλ Καλή χρονιά με υγεία. Η εγκυμοσύνης σου και ο ερχομός του μωρού σου, σε έβαλε σε στάση αναμονής προπονητικά; Την χρονιά του 2016 την άφησες πίσω σου, την έσβησες τελείως ;
ΑΠ. Όχι γυμνάζομαι, τρέχω, κάνω τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Εννοείται πως μετά θα επιστρέψω κανονικά, πιο δυνατή , με ακόμα περισσότερη διάθεση και «τρέλα». Ανυπομονώ να γεννήσω , να πιάσω το μωράκι μου αγκαλίτσα και θα είμαι εδώ. Το μωράκι μου θα μου δώσει περισσότερη δύναμη και θα έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης μου έσβησε την μεγάλη πίκρα του 2016. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό. Μας ήρθε κάτι πιο όμορφο. Για μένα το μετάλλιο μου από την Ολυμπιάδα είναι το μωρό που έρχεται.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments