Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Τα έβαλαν με τα δοκάρια

Τα έβαλαν με τα δοκάρια

0
DSCN9906
Dodekanisos
Φτωχή νίκη με 1-0 πήρε η ομάδα του Νηρέα επί του  Ήλιου, αφού το οριζόντιο δοκάρι του Χασιώτη στάθηκε εμπόδιο για να ανεβάσουν ψηλότερα τον πήχη του σκορ.

Το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι  ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς αλλά  έχοντας να αντιμετωπίσουν τον πολύ καλό Χασιώτη που βρέθηκε σε καλή μέρα και τη τύχη  που τους γύρισε τη πλάτη δύο φορές στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, δε μπόρεσαν να ανεβάσουν ψηλότερα  τον δείκτη του σκορ που παρέμεινε χαμηλά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.  Οι φιλοξενούμενοι  δε μπόρεσαν σε καμία περίπτωση  να μπουν στο παιχνίδι έχοντα μόνο κάποιες σποραδικές ‘’εξάρσεις’’, γεγονός που καθιστά αναμενόμενη την  εκτός  έδρας ήττα τους  .

Φάσεις/γκολ

24’ Μετά από  σέντρα του Γιαννικάκη ,ο Ζούρδης Μιχ. με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.

52’ Στο οριζόντιο δοκάρι βρήκε το σουτ του Ζούρδη Μιχ.  έξω από την περιοχή.

73’ Δεύτερο δοκάρι για τον Νηρέα με τον Ορφανό να τριπλάρει τον αμυντικό και τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Από την ομάδα του Νηρέα δεν υστέρησε κανείς, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε  ο Χασιώτης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δουλγέρης, με βοηθούς την Κατταβενού και τον Ροδίτη.

Νηρέας: Τσίκκης, Ζούρδης Μερ., Ζούρδης Μιχ., Μούτσης, Ζούρδης Φ., Αλευρόπουλος, Τουρνάς, Ορφανός Ι.(54’ Πολυράβα), Ορφανός Θ.( 85’ Παπαχριστοδούλου), Γιαννικάκης, Σταυλάς.

Ήλιος: Χασιώτης, Χάλαρης, Ζερβός(78’ Κολήγρι), Στάθης, Βλάχος(61’ Ευαγγέλου), Τοπάλ, Λαμπούσης, Κουμλελής,,Κόκα(83’ Χασάν), Καραβόλιας, Διακογεωργίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments