Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκη με δύο απώλειες

Νίκη με δύο απώλειες

2
DSCN9945
Dodekanisos
Παιχνίδι με όλα τα ‘’καρυκεύματα’’ ήταν το σημερινό στο γήπεδο της Δαματριάς  αφού εκτός από δύο γκολ και ένα δοκάρι είχε και τρεις κόκκινες κάρτες . Συγκεκριμένα  οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα τους Μάτση  ( 44’ )επειδή απώθησε αντίπαλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα  αφού αποβλήθηκαν οι Μαούνης (44’) και Κουρδουνάκης(89’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα (ο πρώτος για καθυστέρηση και ο δεύτερος για διαμαρτυρία). Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δήμητρα μπορεί να είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο , όμως  δε μπόρεσε να μετατρέψει την ανωτερότητα της σε ουσία , γεγονός που η μπάλα ‘’τιμώρησε’’ και έκανε τη χάρη στους φιλοξενούμενους να μπει στα δίχτυα και να τους στείλει στην ανάπαυλα έχοντας το προβάδισμα με 1-0.  Στην επανάληψη ο Καρίκας έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Αγ. Ισιδώρου και ουσιαστικά ‘’σφράγισε’’  τη νίκη τους, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να παλεύουν για κάτι καλύτερο που τελικά δεν ήρθε μέχρι το τελευταίο  σφύριγμα του διαιτητή.

Φάσεις/γκολ

7’ Στο κάθετο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μαούνη από το ύψος της περιοχής.

10’ Ο Σάββενας με πλασέ σε κενή εστία μετά από ασυνεννοησία  αμυντικού με τερματοφύλακα, έκανε το 0-1.

75’ Ο Καρίκας με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2

Καλή η διαιτησία του Κασιώτη με βοηθούς τους Τάση και Αυγερινού.

Δήμητρα: Μάτσης, Γιαννακάκης, Τσακίρης, Παναής(76’ Καρναβάς Δ.), Κανάκης, Πηδιάκης, Θεουλάκης, Αρκουλής, Πουλής(52’ Μανούρος), Καρναβάς Π., Σμαραγδής(58’ Λολάκης).

Αγ. Ισίδωρος: Διακαναστάσης, Καρίκας, Δημητράκης( 81’ Κουρδουνάκης), Αναστασάς, Γεωργάς, Βονάκης, Κιουρτζής(50’ Φωτεινής), Σάββενας, Μαούνης, Διακοναστάσης(68’ Σαλαμαστράκης), Χατζησάββας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
triantafillo
triantafillo
12 years ago

o agios itan polu pio kalos apo tin dimitra..!!!! 0-6 eprepe na itan to score….

nikos
nikos
12 years ago

καλα τα λεσ τριανταφιλλο ακου ειχαν και την υπεροχη σιγα μην επρεπε να κερδισουν κιολασ