Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

0
kolossos paok afisa

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο (28/1) στις 17:00 στο «Βενετόκλειο».
Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ για την 15η Αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έχει ξεκινήσει.
– ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 17:00
ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΠΑΟΚ
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος, 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
*Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ μέχρι τις 27/01 και ο αριθμός είναι περιορισμένος.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
– Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr)
Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 28/01), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
– Online από το www.viva.gr
Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.
Όλα αυτά τα χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και γι’ αυτό, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να τους δώσουν δύναμη για τη συνέχεια!
Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίκτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!»