Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τα δώρα τελείωσαν… ας αποδείξουν ότι το αξίζουν

Τα δώρα τελείωσαν… ας αποδείξουν ότι το αξίζουν

0
Dodekanisos

Την προσεχή Κυριακή επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι τρεις ομάδες του νησιού καλούνται να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο εάν θέλουν να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το όνειρο της ανόδου.

Ευκαιρίες θα υπάρξουν

Η αλήθεια είναι πως μετά και την ολοκλήρωση των πρώτων δέκα αγωνιστικών στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, Διαγόρας, Ρόδος και Ιάλυσος βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογιά. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι απομένουν ακόμα έντεκα παιχνίδια δίνει την δυνατότητα και στους τρεις μονομάχους να διεκδικούν ακόμα την πρώτη θέση. Μετά από την διακοπή τριών εβδομάδων λόγω των Χριστουγέννων, οι ομάδες επιστρέφουν ξανά στην αγωνιστική δράση και με ανεβασμένη την ψυχολογία θα παλέψουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο να εκμεταλευτούν τα όποια στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.

Τα σερί χτίζονται με διάρκεια

Ζητούμενο ώστε να καταφέρει μία από τις ομάδες της Ρόδου να πατήσει κορυφή, είναι να βελτιώσει την διάρκεια της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να πάρει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να κυνηγήσει βαθμούς μακριά από το νησί της Ρόδου. Επίσης σημαντικό δεδομένο είναι και η ενεργοποίηση κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούν βαρόμετρα, ώστε με τις δικές τους ενέργειες να μπορέσουν να δώσουν εύκολους βαθμούς σε παιχνίδια τα οποία “στραβώνουν”. Ο Διαγόρας, η Ρόδος, αλλά και ο Ιάλυσος εμφάνισαν αρκετά νεκρά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι τους, τα οποία δεν τους επέτρεψαν να βρίσκονται ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία και αυτό θα πρέπει να αλλάξει, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή.

Βαρόμετρο η ενίσχυση των ρόστερ

Μετά και την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αναμένεται να δούμε ποια θα είναι τα νέα στοιχεία που θα προστεθούν στα ρόστερ, καθώς γίνονται διορθωτικές κινήσεις με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των ομάδων μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε πως και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου έχουν δυναμώσει και θα διεκδικήσουν ισάξια την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική. Τα “δώρα” τελείωσαν… Πλεόν τα περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν, καθώς ενδεχόμενα στραβοπατήματα θα βάλουν οριστικά “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες έχουν απομείνει για το όνειρο της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments