Τα αδέλφια Κρίγκου σε άλλα…λημέρια

Του Ηλία Λοίζου

Όταν δύο κρυφά μάτια παρακολουθούν τα πιτσιρίκια στο αγαπημένο τους παιχνίδι το ποδόσφαιρο, τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν στην πορεία.
Έτσι γινόταν και παλαιότερα στις περίφημες αλάνες, όπου κάποιοι μεγαλύτεροι πήγαιναν να δουν μικρούς να παίζουν ποδόσφαιρο.

Όμως παράλληλα, άθελα τους ήταν μάρτυρες καθώς άκουγαν και τις φωνές των μανάδων που καλούσαν τα παιδιά να μαζευτούν στο σπίτι.
Ωστόσο, δύο μάτια δεν αρκούν για να πάρει μπροστά η μηχανή της ανάδειξης παιδιών που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

Στην περίπτωση των αδελφών Γιώργου και Ανδρέα Κρίγκου, εκτός από τα δύο κρυφά μάτια υπήρξαν ακόμα δύο που έδωσαν το πράσινο φως τα μικρά παιδιά να μετακομίσουν στην πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα οι πιτσιρικάδες εντάχθηκαν στο δυναμικό των ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν οργανωθεί πάρα πολύ καλά τα τελευταία χρόνια.
Βέβαια, η πρώτη αξιολόγηση των παιδιών έγινε εν αγνοία τους αλλά τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο άγνωστος «σκάουτερ» ήταν τέτοια που άνοιξε τον δρόμο για νέες και δυσκολότερες αξιολογήσεις.

Αν τα πρώτα δείγματα δεν είναι θετικά, ένας «σκάουτερ» δεν προτείνει και δεν μιλά με κούφιο ενθουσιασμό.
Απλά προτείνει στον πιο έμπειρο, έλα να δεις με τα μάτια σου και προχωράμε ή όχι.
Έτσι συνέβη και με τα δύο αδελφάκια, τα οποία άφησαν το νησί μας και βρέθηκαν σε νέα…λημέρια στα οποία πρέπει να προσαρμοστούν σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο προπονητικό κομμάτι.

Η προσπάθεια θέλει πολύ δουλειά από τον Γιώργο και τον Ανδρέα, και οπωσδήποτε παράλληλα στα μαθήματα.
Πρέπει να έχουν τα αυτάκια τους ανοιχτά στους προπονητές τους και στους δασκάλους τους και κλειστά σε εκείνους που θα τους επηρεάσουν αρνητικά.
Στοιχεία για την ηλικία τους έχουν, απομένει να τα αξιοποιήσουν όσο γίνεται καλύτερα.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε ότι το καλύτερο στα δύο παιδιά τον Γιώργο και τον Ανδρέα και να μαθαίνουμε τα καλά νέα για την πρόοδο τους με την φανέλα του Ατρόμητου.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments