Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Συζητούσαν για πιστοποιητικά εμβολιασμού από το 2018!

Συζητούσαν για πιστοποιητικά εμβολιασμού από το 2018!

0
Dodekanisos

Τουλάχιστον 20 μήνες πριν από την ανακήρυξη του κορωνοϊού σε «πανδημία» φέρεται πως γινόταν συζήτηση και προγραμματίζονταν τα περίφημα «πιστοποιητικά εμβολιασμού». Αν και αρκετοί θεωρούν πως οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό είναι αυτές που έπαιξαν ρόλο ώστε να μπουν στη ζωή μας αυτά τα πιστοποιητικά, εντούτοις οι πληροφορίες λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μπορεί ο απλός λαός να μην είχε ιδέα κυριολεκτικά, όμως οι ηγέτες των χωρών μάλλον κάτι θα ήξεραν.

Δεν είναι τυχαίο το ότι η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» – το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης – δημοσίευσε για πρώτη φορά μια πρόταση για τα διαβατήρια εμβολίων στις 26 Απριλίου 2018. Η πρόταση ήταν ενταγμένη σε ένα έγγραφο που αφορούσε την «ενισχυμένη συνεργασία κατά των ασθενειών» αλλά πέρασε στα …ψιλά και δεν απασχόλησε ποτέ τα main stream media και έτσι απλά έμεινε στο …συρτάρι. Ένας …χάρτης πορείας όμως που βγήκε στις αρχές του 2019, επανέφερε το θέμα των πιστοποιητικών και ουσιαστικά τα έφερε ξανά στο προσκήνιο. Η πρόταση έκανε λόγο για μια κοινή κάρτα ή αλλιώς διαβατήριο εμβολιασμού για τους Ευρωπαίους πολίτες.

Το …διαβατήριο αυτό θα ήταν συμβατό με ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών ανοσοποίησης, αυτά δηλαδή ακριβώς που ζούμε τώρα, το 2021. Το συγκεκριμένο μάλιστα σχέδιο είχε ως βασικό του σχέδιο να περάσει ως νομοθετική πρόταση στην Ευρώπη μέχρι και το 2022. Προφανώς λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο από αυτά που συμβαίνουν στις ημέρες μας. Υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα η οποία ακολουθείται κατά γράμμα και προς το παρών δεν φαίνεται τίποτα ικανό να μπορεί να τη σταματήσει.

Ο συγκεκριμένος …χάρτης πορείας ή αλλιώς έκθεση που όπως αναφέρουμε πιο πάνω ήρθε στο φως το 2019, περιλαμβάνει και άλλα πράγματα τα οποία συμβαδίζουν απόλυτα με τη νέα μας καθημερινότητα. Αν τα διαβάζαμε τότε, οι περισσότεροι προφανώς θα λέγαμε πως πρόκειται για …σενάριο που θα χρησιμοποιηθεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αμ δε… Η συγκεκριμένη λοιπόν έκθεση έλεγε για πιθανότητα εμφάνισης πανδημιών καθώς και για την ανάπτυξη καινοτόμων εμβολίων τα οποία χαρακτηρίζονταν ως ελπιδοφόρα και ως η μοναδική λύση για τη δημόσια υγεία! Έκανε λόγο για διεθνείς συνεργασίες και πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα!

Αξίζει να διαβάσει κανείς τι αναφέρει σε ρεπορτάζ του το humansarefree. Διαβάστε ένα απόσπασμα σε μετάφραση από το news12:
«Χωρίς αναφορά από τα περισσότερα κύρια μέσα ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 μια «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τον Εμβολιασμό» στις Βρυξέλλες . Διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μόλις 3 μήνες πριν ξεκινήσει το ξέσπασμα του νέου ιού! Επίσης είχε γίνει μια -διάσημη πλέον- άσκηση προσομοίωσης, υποστηριζόμενη από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins στις 18 Οκτωβρίου 2019. Στην άσκηση αυτή είχαν προσκληθεί πολιτικοί ηγέτες, εκπρόσωποι υψηλού επιπέδου από τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς οργανισμούς, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας και μη κυβερνητικές οργανώσεις».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments