Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σύσφιξη Σώματος με ραδιοσυχνότητες RF

Σύσφιξη Σώματος με ραδιοσυχνότητες RF

0
Dodekanisos
Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα και οι μυς του σώματος αρχίζουν να χαλαρώνουν,γιατί χάνεται η ελαστικότητα τους.Στις νεαρές ηλικίες το φαινόμενο αυτό συναντάται μετά από δίαιτα και χάσιμο κιλών χωρίς την ταυτόχρονη άσκηση!
Η  τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF είναι η πιο πρόσφατη επιστημονική εξέλιξη για την σύσφιξη σώματος χωρίς νυστέρι! Μια επαναστατική  μέθοδος Lifting και λιπογλυπτικής! Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπει διπολικά ή τριπολικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία δρουν όχι μόνο στα ανώτερα αλλά και στα βαθύτερα στρώματα δέρματος και υποδόριου ιστού.
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, μη επεμβατική και ταυτόχρονα καταπολεμά και την κυτταρίτιδα.Προκαλεί επιλεκτική θέρμανση του δέρματος και ιστών με αποτέλεσμα την συστολή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
Η  κεφαλή του μηχανήματος που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, μεταφέρει ενέργεια στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό.Τα ραδιοκύματα στοχεύουν επίσης τους ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με τελικό αποτέλεσμα τη σύσφιξη του σώματος.
    
Οι συσκευές νέας τεχνολογίας εκτός από ραδιοσυχνότητες RF περιλαμβάνουν και μασάζ αναρρόφησης (vakum masage).Το μασάζ αναρρόφησης εντείνει την θεραπεία για να διευκολυνθεί η βαθύτερη διείσδυση της θερμότητας, διεγείρει την λεμφική παροχέτευση και ενισχύσει την ελαστικότητα των στρωμάτων του σώματος. Επίσης διευκολύνει την κίνηση της περίσσειας υγρών και τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος και αποβάλλονται δια της φυσικής οδού.Έχει άριστα αποτελέσματα  στις ραγάδες και ουλές γιατί τονώνει και συσφίγγει το δέρμα.
    
Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία.Ο αριθμός των συνεδριων που θα χρειασθεί εξαρτάται από την ηλικία και το μέγεθος του προβλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και μετά το πέρας των συνεδριών στη περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η θεραπεία συνεχίζει να παρατηρείται δραστηριότητα βελτίωσης.
Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος.
 
Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Πτυχ. Αισθητικός Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Αισθητικής Katerina Dayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016 & 29504.    www.katerinadayspa.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments