Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Συνελήφθη ο 34χρονος που εγκατέλειψε θύματα τροχαίου

Συνελήφθη ο 34χρονος που εγκατέλειψε θύματα τροχαίου

0
Dodekanisos

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 34χρονος αθίγγανος που το βράδι της Παρασκευής τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του τα αδέλφια Σεβίν και  Κανέρ Σιέχ  και στην συνέχεια τα εγκατέλειψε.

Ήταν άλλωστε θέμα χρόνου η σύλληψή του, από την στιγμή που ο τραυματίας Κανέρ Σιέχ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και φυσικά εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο του, άφησε ακόμη περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του.

Συγκεκριμένα, γύρω στι 8 το βράδι της Παρασκευής επιχειρώντας να βγει από πρατήριο καυσίμων επί της επαρχιακής οδού Ρόδου- Καλλιθέας, συγκρούστηκε με διερχόμενη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, επί της οποίας επέβαιναν τα αδέλφια  Σεβίν και  Κανέρ Σιέχ,  ηλικίας 36 και 29 ετών αντίστοιχα.

Στην συνέχεια, ο αθίγγανος προσπάθησε να διαφύγει με κίνδυνο να παρασύρει την πεσμένη επί του οδοστρώματος Σεβίν, αλλά ο 29χρονος αδελφός της κατάφερε αν και τραυματίας ο ίδιος, να του πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου κι έτσι ο δράστης το έβαλε στα πόδια.

Τα αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κι η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού, τον οποίο και τελικά συνέλαβε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments