Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Φοίβος

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Ακόμα μια φιλική νίκη πανηγύρισε ο Φοίβος Κρεμαστής αφού κέρδισε με 5-2 τον Κλεόβουλο εντός έδρας. Δύο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους ωστόσο να μπαίνουν καλύτερα και να πετυχαίνουν δύο τέρματα. Αρχικά στο 22΄ ο Χατζησάββας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκινής από θέση τετ α τετ δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0. Από εκεί και έπειτα το σύνολο του Δημήτρη Δογιάμα ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Κολιοκώστα από κοντά. Στο 39΄ μάλιστα έφτασε και στην ισοφάριση και πάλι με το πλασέ του Κολιοκώστα ύστερα από ωραία μπαλιά του Χαρίτου.

Στην επανάληψη οι Κρεμαστενοί δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης και στο 53΄ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μόσχο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ σε κεφαλιά του Καλημέρη που χτύπησε στο δοκάρι του Χρυσανθή. Στο 56΄ ο Ορφανίδης έκανε την λόμπα αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι για ακόμα μια φορά. Στο 66΄ ήρθε το 4-2 για τους «κυανοκίτρινους» Ορφανίδης Ν. και Μόσχος έπαιξαν το 1-2 με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα για το 4-2. Στα τελευταία λεπτά αν και ο ρυθμός έπεσε αισθητά ο Νίκος Ορφανίδης με ωραίο σουτ πέτυχε ακόμα ένα γκολ για το τελικό 5-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Θεοδοσίου, Μόσχος, Ορφανίδης Ν., Κυπριώτης, Καραγεωργίου, Καλημέρης, Τζιβίλογλου, Παναταζόπουλος, Χατζησάββας, Γκινής. (Έπαιξαν και οι Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Μπούτσκα, Φωτεινής, Καστρινάκης, Λίνο, Μακρής, Θέμης)

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κακλαμάνος Λ., Πιτσουρδάκης, Νικηταράς, Κουκουτσέλας, Νίκολλι, Κολιοκώστας, Γαϊτάνος, Χαρίτος, Ταγκάεφ, Παπαοικονόμου. Έπαιξαν και οι Ευαγγελίδης, Κωστάκης, Διακογεωργίου, Γανωτάκης, Κακλαμάνος Αλ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments