Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συνεχής Εξέλιξη και Λαμπρές Επιδόσεις στο 3ο Κολυμβητικό GRAND PRIX

Συνεχής Εξέλιξη και Λαμπρές Επιδόσεις στο 3ο Κολυμβητικό GRAND PRIX

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και προώθησης του αθλητισμού, το σωματείο του Κολλεγίου Ρόδου διοργάνωσε με επιτυχία το 3ο Κολυμβητικό GRAND PRIX της χρονιάς. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς 6 αγώνων και επιβεβαιώνει τη δέσμευση του σωματείου για την ενίσχυση και βελτίωση των νεαρών αθλητών της κολύμβησης.

Στο πρόσφατο Grand Prix, που ξεκίνησε από τις 10.00 στο Κολλέγιο Ρόδου γεμάτο δράση, ένταση και χαμόγελα, παρατηρήθηκε μεγάλη συμμετοχή τόσο από τα τμήματα των ακαδημιών μας όσο και από 20 αθλητές του Ροδίων Άθλησις. Τα αρχάρια τμήματα έδωσαν τον παλμό με επίδειξη των δεξιοτήτων που απέκτησαν από τον Σεπτέμβριο, με αποκορύφωμα την παρουσίαση δύο αγωνισμάτων και την απονομή μεταλλίων συμμετοχής.

Οι χρονομετρήσεις άρχισαν στις 11:00 με την κατηγορία αθλητών γεννημένων από το 2018 έως και το 2015, όπου κάθε παιδί συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα και βραβεύθηκε για τη συμμετοχή του. Το κύριο μέρος των αγώνων ξεκίνησε στις 12:00, με την ομάδα μας και τους αθλητές του Ροδίων Άθλησις να ανταγωνίζονται σε 3 αγωνίσματα της επιλογής τους και ν α βραβεύονται ανά κατηγορία ηλικίας.

Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις βελτιώσεις που έχουμε επιτύχει σε όλους τους τομείς, από τον ήχο και την οργάνωση των αγώνων, μέχρι την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και την ακριβή καταγραφή των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, τα μετάλλια που απονεμήθηκαν ήταν αναμφίβολα τα πιο εντυπωσιακά στον χώρο της κολύμβησης στην Ελλάδα.

Στις 14:30, ο αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ των Πιγκουίνων Ρόδου και του Ροδίων Άθλησης προσέφερε ένα δυναμικό θέαμα με ένταση, πάθος και ανταγωνισμό. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να εξελίξουν το παιχνίδι τους μέσα από αυτόν τον φιλικό αγώνα.

Η θερμή στήριξη των θεατών συνέδραμε στη δημιουργία μιας ενθουσιώδους ατμόσφαιρας σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Τα αποτελέσματα και οι χρόνοι από τους αγώνες θα δημοσιευτούν, με τον στόχο για όλα τα παιδιά να βελτιώσουν τους χρόνους τους μέχρι το επόμενο Gran Prix.

Τεράστια ευγνωμοσύνη προς τους προπονητές, τους αθλητές και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του εκπληκτικού αθλητικού γεγονότος.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments