Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Συναντήσεις Βασίλη Υψηλάντη για θέματα ανάπτυξης, τουρισμού και υγείας

Συναντήσεις Βασίλη Υψηλάντη για θέματα ανάπτυξης, τουρισμού και υγείας

0
Dodekanisos

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντη συναντήθηκε για θέματα αρμοδιοτήτων τους σε σχέση με τα Δωδεκάνησα με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου.
Ειδικότερα με τον κ. Γεωργιάδη συζήτησε θέματα του υπό ψήφιση αναπτυξιακού νόμου και της πορείας της εξέλιξης της επένδυσης στο γκολφ Αφάντου, με τον κ. Χάρη Θεοχάρη για τα θέματα λειτουργίας των περιφερειακών υπηρεσιών τουρισμού, του θέματος λήψης μέτρων για πρόβλεψη και αντιμετώπιση φαινομένων ανάλογων με αυτό της THOMAS COOK, για τη λειτουργία των ιαματικών πηγών Νισύρου και για την πρόθεση κωδικοποίησης της τουριστικής νομοθεσίας. Τέλος με τον υφυπουργό Υγείας για ζητήματα χορήγησης ειδικών κατηγοριών φαρμάκων σε ασθενείς στην περιοχή μας μέσω ΕΟΠΥ και με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την ανάγκη αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του και της λειτουργίας του σε ευαίσθητες και απομακρυσμένες περιοχές όπως στην Έμπωνα.
Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης με την ολοκλήρωση των συναντήσεων δήλωσε ότι τα αιτήματα των Δωδεκανησίων είναι σε πρώτη προτεραιότητα και διεκδικούνται μέχρι την πλήρη ικανοποίηση τους .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments