Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ

0
diakofotis
Dodekanisos

Τα δικά τους συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, θέλουν να δώσουν και δημόσια οι σύλλογοι της Δωδεκανήσου μετά την εκλογή του στο νέο δ.σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε τις σχετικές ανακοινώσεις:

 Ο Διαγόρας:
Μία νέα εποχή ξεκίνησε για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Η νέα πολλά και υποσχόμενη Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) αρχίζει τη δική της προσπάθεια, να επαναφέρει το ποδόσφαιρο της χώραςεκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, που εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την παράταξη του κ. Ευάγγελου Γραμμένου, η οποία άνετα επικράτησε στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας.

 Ο Ιάλυσος
Ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ συγχαίρουν θερμά τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του κ. Διακοφώτη με 48 ψήφους αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Μετά από πολλά χρόνια αποχής της ΕΠΣΔ από το κέντρο των αποφάσεων, ο κ. Διακοφώτης από την ημέρα της εκλογής του στην ένωση έως και σήμερα προσπαθεί να αναβαθμίσει τον ρόλο της.

Σήμερα οι προσπάθειες του ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η Ε.Π.Σ.Δ. περνάει σε μια νέα εποχή όπου δε θα είναι απλά δέκτης αποφάσεων, αλλά ρυθμιστής των εξελίξεων.

Η Ρόδος

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Σ. Ρόδος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κ.  Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Είμαστε βέβαιοι πως η παρουσία του στα διοικητικά της Ομοσπονδίας, στο πλευρό του νέου προέδρου της κ. Βαγγέλη Γραμμένου, θα συνδυαστεί με την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα οδηγήσει σε καλύτερες μέρες το δωδεκανησιακό, προς όφελος του αθλήματος και όλων ανεξαιρέτως των σωματείων της δύναμής του. Ευχόμαστε στον κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ καλή δύναμη και μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.

O AO Ορφέας

Ο Α.Ο. Ορφέας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Αποτελεί τιμή για το  δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο η παρουσία του προέδρου της Ένωσης μας στο κέντρο αποφάσεων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για το καλό του Ελληνικού και του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

Πρόεδρε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρεις, όπως έχεις αποδείξει πολλές φόρες από την ημέρα εκλογής σου στην προεδρία της ΕΠΣΔ.

Ο Κλεάνθης Παραδεισίου

Το δ.σ. του Κλεάνθη επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στο νέο δ.σ. της ΕΠΟ.

H Δόξα Ψίνθου

Συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ο Διγενής

Το ΔΣ Διγενής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο. Είναι τιμή για το ποδοσφαιρικό Δωδεκανησιακό κόσμο αυτή η εκπροσώπηση. Το ΔΣ Διγενής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο. Είναι τιμή για το ποδοσφαιρικό Δωδεκανησιακό κόσμο αυτή η εκπροσώπηση.  Καλή αρχή στα νέα και δύσκολα καθήκοντα.

Ο ΑΕΡΑ

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ροδίων Αφάντου, συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο. Οι 48 ψήφοι που έλαβε, αποτελούν μεγάλη τιμή για το ποδόσφαιρο του τόπου μας. Του ευχόμαστε αλή επιτυχία στον νέο του ρόλο.

O Διαγόρας Βατίου

Το ΔΣ του Διαγόρα Βατίου συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στο ΔΣ της ΕΠΟ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!

H Αθλέτικο Αφάντου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΘΛΕΤΙΚΟ Π.Σ.Α. ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ Θέλει να συγχαρεί τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο Φοίβος Κρεμαστής

ΤΟ ΔΣ ΣΥΓΧΑIΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ Π. ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧIΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ ΠΕΡHΦΑΝΟΥΣ.
ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣIΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ.
Ο Αστέρας Παστίδας

 

Ο πρόεδρος και η  Διοίκηση του Αστέρα  Παστίδας  συγχαίρουν και δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Είναι ένα γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο , όσο και για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, που παίρνει στον στίβο των  εξελίξεων την θέση που του αξίζει και παράλληλα αναβαθμίζει τον ρόλο της ΕΠΣΔ στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας

Αποτελεί μια μεγάλη ανταμοιβή για τον ίδιο, που μοχθεί πολύ από την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΣΔ για το καλό του Δωδεκανησιακού και του Ελληνικού  ποδοσφαίρου γενικότερα.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο δύσκολο ομολογουμένως έργο που έχει να επιτελέσει.

O Ατρόμητος Διμυλιάς

Με ιδιαίτερη τιμή εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο. Είμαι υπερήφανοι που ένας άνθρωπος γέννημα θρέμμα του χωριού μας φτάνει το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο πολύ ψηλά. Καλή επιτυχία φίλε Παναγιώτη.

 

Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς…

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments