Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Οι διαιτητικοί ορισμοί σε Διαγόρα και Ρόδο

Super League 2: Οι διαιτητικοί ορισμοί σε Διαγόρα και Ρόδο

0
Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης / sportfm.gr
Dodekanisos

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της πρεμιέρας στη Super League 2. Η πρώτη αγωνιστική αναμένεται να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (30-31/10).

Αρχίζοντας από την αναμέτρηση του Διαγόρα κόντρα στην ΑΕΚ Β’, διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Κουκούλας του συνδέσμου Λέσβου. Βοηθοί του αναμένεται να είναι οι Χρήστος Κορώνας του συνδέσμου Πειραιά και ο Μιχάλης Δημόπουλος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Ενώ τέταρτος διαιτητής, ορίστηκε ο Ευστράτιος Μαχαίρας του συνδέσμου Αθηνών. Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασσάλος του συνδέσμου Χανίων. 

Στον αντίποδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρόδου κόντρα στην Κηφισιά, την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον σύνδεσμο Πειραιά. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Γιάννης Καραλής του συνδέσμου Ηλείας και ο Αντώνης Διπλαρης του συνδέσμου Καρδίτσας. Τέταρτος ορίστηκε ο Ανδρέας Βλάχος του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Τέλος παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Μπερσης του συνδέσμου Αρκαδίας. 

Θυμίζουμε πως τόσο η Ρόδος όσο και ο Διαγόρας έχουν τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο. Στην πρώτη αγωνιστική λοιπόν τα «ελάφια» θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσουν την Κηφισιά. Στον αντίποδα ο Διαγόρας θα υποδεχθεί στο «δημοτικό στάδιο Ρόδου» την νεοσύστατη Β’ ομάδα της ΑΕΚ.

Δείτε ΕΔΩ όλους τους ορισμούς της πρώτης αγωνιστικής στην Super League 2. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments