Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σύντομα επιστρέφει ο Λουτριώτης

Σύντομα επιστρέφει ο Λουτριώτης

0
loutriotis
Dodekanisos

Πολύ σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην 18αδα του Φοίβου Κρεμαστής ο Τίμος Λουτριώτης. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε (σύνδρομο κοιλιακών και προσαγωγών) και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής (εκτός έδρας με τον ΑΟ Δικαίου). Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε μεταξύ άλλων τόνισε:
«Τελικά αποφάσισα να μην εγχειριστώ και να το ξεπεράσω με θεραπευτική αγωγή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το τελευταίο διάστημα νιώθω πολύ καλύτερα αλλά ακόμα έχω το φόβο μέσα μου να μην πάθω τα ίδια. Θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω σιγά σιγά».
Μιλώντας για το φετινό ξεκίνημα της ομάδας του είπε:
«Ο Φοίβος είναι πάντα από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστούν όποιοι και αν αγωνίζονται. Πιστεύω ότι το ξεκίνημα μας ήταν πολύ καλό και είναι σημαντικό ότι κάναμε δυο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές. Το θέμα είναι όμως ότι έτσι όπως γίνεται φέτος το πρωτάθλημα σε έναν όμιλο δεν είναι καλό. Ανέβασαν ομάδες οι οποίες χωρίς να θέλω να τις υποτιμήσω δεν μπορούν να σταθούν στην Α’ Κατηγορία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυναμικότητα μεταξύ των ομάδων και ο κόσμος να μην δείχνει και πολύ ενδιαφέρον για να πάει στο γήπεδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments