Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μπήκε με το δεξί ο Άγιος Λουκάς

Μπήκε με το δεξί ο Άγιος Λουκάς

0
7
Dodekanisos

Αν και είχε αρκετό άγχος, ο Άγιος Λουκάς κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, επικρατώντας στο γήπεδο Αφάντου με 2 – 1 του Πολυβώτη Νισύρου. Οι γηπεδούχοι που έδειξαν ότι ακόμα δεν είναι έτοιμοι, συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από έναν ψυχωμένο και πολύ δυνατό Πολυβώτη οι παίκτες του οποίου άφησαν καλές εντυπώσεις και έδειξαν ότι δεν θα αποτελέσουν τον …κομπάρσο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά στην επανάληψη, οι αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Μπακίρης βοήθησαν την ομάδα του ώστε να γίνει πιο επιθετική. Μετά το 2 – 0, δημιουργήθηκαν δυο κλασικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, ωστόσο τις έχασαν με αποτέλεσμα οι Νισύριοι με ένα τέρμα που σημείωσαν λίγο μετά να ξαναμπούν το παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η φιλοξενούμενη ομάδα εκμεταλλεύτηκε και την αποβολή του Χ. Καλογήρου και έγινε σαφώς πιο πιεστική, όμως ο Άγιος Λουκάς κατάφερε να κρατήσει και να πάρει τελικά τη νίκη.
Τα γκολ
Στο 9’ ο Μανέττας από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 και στο 60’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 62’ ο Πολυβώτης μείωσε το σκορ (2 – 1) με κεφαλιά του Κουκοβίνου μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης ο οποίος στο 80’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χ. Καλογήρου ο οποίος έφυγε από το τοίχος πριν εκτελεστεί ένα φάουλ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Χ. Καλογήρου, Ε. Καλογήρου, Σέντης, Κασιώτης, Γεννημαχλέλης, Χατζαντώνης, Μανέττας (62’ Μπάλλα), Σπανός (55’ Κανέλλος), Ορφανός (90’ Νικολής), Κυριαζής
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Παπαδάκης, Ν. Χαρτοφύλλης, Χαρίτος, Κουκουβίνος, Φωτεινής, Σταυριανός (36’ Κακακιός), Β.Δ. Χατζηνικολάου, Β.Ε. Χατζηνικολάου, Κάκιας (62’ Πεϊμανίδης), Κάσδαγλης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments