Αρχική Ροδίων Άθλησις Συνήθεια τα 3 – 0!

Συνήθεια τα 3 – 0!

0
rodion2016
Dodekanisos

Της έγιναν συνήθεια τα 3 – 0! Η ανδρική ομάδα του Ροδίων Άθλησις υπέταξε και τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία τον οποίο και κέρδισε με το προσφιλή της σκορ και πρόσθεσε ακόμα ένα πολύτιμο φύλλο αγώνα στο ενεργητικό της.
Από τις αρχές του πρώτου σετ η ομάδα μας έδειξε τι ήθελε και αμέσως πήρε το προβάδισμα με 8-3 και τον κ. Ψαρρά να παίρνει το πρώτο timeout του παιχνιδιού.Όμως, δεν ήταν αρκετό για να διακόψει τη δυναμική του Ροδίων ,το οποίο ανάγκασε τον κ. Ψαρρά σε δεύτερο timeout όταν το σκορ ήταν 13-6 υπέρ των γηπεδούχων. Η διαφορά παρέμεινε μεγάλη έως το 20-13 , όπου ο Πανιώνιος με ένα επιμέρους 4-0 έκανε το 20-17 αναγκάζοντας τον κ. Αντωνιάδη να καλέσει timeout. Ο Πανιώνιος κατάφερε να πλησιάσει κι άλλο το Ροδίων κάνοντας το 23-22, όμως η ομάδα μας ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει το 1ο σετ με 25-22.
Η ομάδα μας συνέχισε δυναμικά και στο δεύτερο σετ , όπου πήρε διαφορά 5 πόντων (10-5) και ο Κ. Ψαρράς κάλεσε timeout. Το Ροδίων είχε ένα σημαντικό προβάδισμα μέχρι το 18-14,όπου η φιλοξενούμενοι με ένα επιμέρους 4-0 έκαναν το 18-18 αναγκάζοντας τον κ. Αντωνιάδη να καλέσει timeout.Το Ροδίων κατάφερε να ξεφύγει στο 23-20 και ο κ.Ψαρράς πήρε timeout , θέλοντας να ανατρέψει το δεδομένα του σετ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και η ομάδα μας έκανε το 2-0 στα σετ νικώντας 25-21.
Καθ΄όλη τη διάρκεια του τρίτου και τελευταίου σετ του παιχνιδιού , ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πλησιάσει το Ροδίων στο σκορ. Το πρώτο timeout του παιχνιδιού πάρθηκε από τους φιλοξενούμενους , όταν το σκορ ήταν 8-2 , ενώ το δεύτερο όταν το Ροδίων βρέθηκε στο +8 με 15-7.Τελικά το σετ έληξε με 25-16 με την ομάδα μας να παίρνει μια πανηγυρική νίκη, που την διατηρεί στη δεύτερη θέση του ομίλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Ροδίων (Αντωνιάδης): Μακρής, Γιώτης, Κάλας, Προδρομίδης, Ρουσέττος, Καβαρατζής, Μοσχούς, Γκένοφ, Καρύδας, Κοκολάκης, Μαυράκης, Σταυλάς, Δεληγιώργης
Πανιώνιος (Ψαρράς): Βλαβιάνος, Στυλιανού, Κλειδόπουλος, Σπάλας, Κωνσταντινίδης, Φελέρης, Κωνσταντόπουλος, Καντιώτης, Κουτσούρης, Τσέργας

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments