Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαία νίκη για την “ψυχωμένη” Δόξα!

Σπουδαία νίκη για την “ψυχωμένη” Δόξα!

1
doxa psinthou
Dodekanisos

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Ψίνθου καθώς επικράτησε με 2-1 του Αρη Αρχαγγέλου στην Ψίνθο, πέρνωντας έτσι ενα σπουδαίο τρίποντο αφού απομακρύνθηκε 11 βαθμούς από την <<ζώνη>> του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και το 40΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Λυριστή Θ. (μετά από πάσα του αδερφού του). Στην επανάληψη η Δοξα έδωσε χώρο και προσπάθησε να χτυπήσει στην κοντρα επίθεση. Από την πλευρά του ο Άρης οσο περνούσε η ώρα γινόταν καλύτερος και στο 74΄ έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Μαρκόπουλου (μετά από σέντρα του Κοτσίκου). Στο τελευταίο 10λεπτο οι Ψινθενοί πίεσαν και στο 82΄ από ένα διαγώνιο σουτ του νεοεισελθόντα Τσούλλου έβαλαν το γκολ που τους χάρισε την νίκη.
Διαιτήτευσε ο κ.Πατσιόπουλος (Αχιολάς, Χαρισμανίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Τσοπάνογλου (85’ Τσακιρης), Ορφανός Χ., Μπαρμπαντώνης Γ., Κωστομοίρης, Στελλάς, Κυριαζής, Ορφανός Δ., Ορφανός Β. (78’ Μπαρμπαντώνης Χρ.), Λυριστής Θ., (65’ Τσούλος), Λυριστής Μ.
ΆΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Κοτσίκος, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Μαγιόγλου (75’ Σιέχ), Δημητριάδης, Μπαϊρακτάρης, Γκίκας, Μαρκόπουλος, Λαμπριανός, Πίτσης (60’ Βαρέλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mourinio
Mourinio
8 years ago

Μεταμορφωμένη η ομάδα με τον Δελαπόρτα! !!Εξαιρετική εμφάνιση….