Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συνέχεια στο «θαλασσί όνειρο»

Συνέχεια στο «θαλασσί όνειρο»

0
kolossos paiktes
Dodekanisos

Tο πιο σημαντικό παιχνίδι του στο πρωτάθλημα δίνει αύριο το απόγευμα (15.45) ο Κολοσσός με αντίπαλο το Περιστέρι. Η ομάδα μας χρειάζεται την απόλυτη παρουσία και θερμή συμπαράσταση του κόσμου για να πάρει την νίκη και να ανασάνει βαθμολογικά. Με το ροζ φύλλο αγώνα οι «θαλασσί» μπορούν να συνεχίσουν το όνειρο της ομάδας μας στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει την επόμενη περίοδο. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Κολοσσού για να συνεχίσει να είναι ο επίσημος πρεσβευτής του νησιού μας και παράλληλα να διατηρήσει την αίγλη αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου σε όλα τα επίπεδα.
Όλοι οι παίκτες αύριο πρέπει να δείξουν στον κόσμο ότι αγαπούν και σέβονται πρώτα την φανέλα αυτής της ομάδας, και μετά την νίκη τους υπάρχει χρόνος να σκεφτούν και να συζητήσουν με την διοίκηση τα όποια προβλήματα τυχόν τους απασχολούν.
Πρέπει να ματώσουν την φανέλα που θα φορέσουν αύριο στο «κοτέτσι» του Βενετοκλείου, να νικήσουν και να κερδίσουν για ακόμα μια φορά την εκτίμηση του κόσμου.
Η ομάδα μας, η ομάδα σας, η ομάδα τους, ο Κολοσσός μας, ο Κολοσσός της Ρόδου πρέπει να παραμείνει εκεί που βρέθηκε με κόπους και θυσίες και έγινε ο σύλλογος που τον έδειχνε με καμάρι ολόκληρη η αθλητική Ελλάδα και όχι μόνο.
Αύριο στο «κοτέτσι» του Βενετοκλείου θα υπάρχει μια οικογένεια, η θαλασσί οικογένεια, η οικογένεια του Κολοσσού.
Οι φίλαθλοι, οι παίκτες, το τεχνικό τημ και η διοίκηση, όλοι μαζί μια γροθιά για να κερδίσει ο Κολοσσός τους βαθμούς της νίκης και τα βήματα που θα του δώσουν την ευκαιρία να τον καμαρώνουμε και την νέα περίοδο στην Α1 του Ελληνικού μπάσκετ.
Να γίνει «καμίνι το κοτέτσι», όμως μέσα στα αθλητικά πλαίσια που αρμόζουν στην ομάδα μας και σε ροδίτες φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ και την φιλοξενία του αντιπάλου.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments