Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εδώ θα παίξει ο Φοίβος

Εδώ θα παίξει ο Φοίβος

1
ikaria gipedo
Dodekanisos

Σε χωμάτινο αγωνιστικό χώρο θα αγωνιστεί ο Φοίβος Κρεμαστής με αντίπαλο τον Ίκαρο Ικαρίας την προσεχή Τετάρτη (11πμ.μ.) για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Το γήπεδο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ικαρίας, στον Άγιο Κήρυκο. Το γεγονός ότι δεν διαθέτει χλοοτάπητα αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για τους κυπελλούχους Δωδεκανήσου οι οποίοι δεν είναι καθόλου εξοικειωμένοι στο χώμα.
Πολυδάπανο ταξίδι
Το άλλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Φοίβος έχει να κάνει με το ίδιο το ταξίδι το οποίο είναι πολυδάπανο. Η ομάδα της Κρεμαστής χρειάζεται περίπου 9000 ευρώ για να καλύψει τα έξοδα της μετακίνησης και της διανυκτέρευσης, ποσό που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσει το ποσό και να μπορεί η ομάδα να ταξιδέψει κανονικά δίνοντας το παρών στον θεσμό του κυπέλλου. Και μόνο η προοπτική του ότι μπορεί να διακριθεί καθώς το πρόγραμμα φαντάζει ευνοϊκό είναι κάτι που κάνει τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές να θέλουν όσο τίποτε άλλο να κάνουν αυτό το ταξίδι.
Διαιτησία
Ο Αθηναίος κ. Κάτοικος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Φοίβου Κρεμαστής με τον Ίκαρο Ικαρίας την προσεχή Τετάρτη στη Σάμο στο πλαίσιο της 1ης φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. «Βοηθοί» του θα είναι οι κ. Αραβίδης και Γιαννόπουλος από τον ίδιο Σύνδεσμο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
From Larissa
From Larissa
11 years ago

Σε χωμάτινο γήπεδο, στα μέρη μου στην Λάρισα, έχουν απαγορευτεί οι αγώνες πριν είκοσι (20) χρόνια…
Αν είναι δυνατόν;
Ε Λ Ε Ο Σ 2013!!!!!
KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ!