Αρχική Προγνωστικά Συνέχεια με Εθνικές ομάδες…

Συνέχεια με Εθνικές ομάδες…

0
elvetia
Dodekanisos

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη τα χθεσινά ματσάκια. Πολύ κακή στοιχηματικά η μέρα αλλά έτσι και αλλιώς ήτανε από αυτές τις μέρες που ψάχνεις κάτι για να συμμετάσχεις απλά, «μπας και…..».  Μικρά τα πονταρίσματα οπότε δεν είχαμε και ιδιαίτερα μεγάλες απώλειες χθες. Ακολουθεί σαφώς ένα εξίσου μυστήριο και «ξερό» κουπόνι με προκριματικά Εθνικών ομάδων. Λεπτές ισορροπίες όπου ακόμα και η κατώτερη ποιοτικά Εθνική ομάδα έχει να ελπίζει. Κακές σχέσεις μεταξύ παικτών, προπονητών, ανομοιογένεια, ντεφορμάρισμα των θεωρητικά ποιοτικότερων παικτών, κούραση από ματς στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, ακόμα και εμπόλεμη κατάσταση συνθέτουν αυτή την φάση των αγώνων.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ  κωδ.148
Δεν μας δίνει την εντύπωση έτσι όπως εμφανίζεται η Λευκορωσία ότι μπορεί να πάρει τρίποντο. Οι Ουκρανοί μπορεί να έχουν ένα θέμα με την εσωτερική πολιτική αναταραχή όμως ξέρουν να παίρνουν αποτέλεσμα. Προτείνουμε (2)2,15 με κάλυψη στο (Χ)3,00. Επίσης καλό σημείο είναι το (2-3goal)1,70 μιας και η γηπεδούχος πλέον στέκεται στο ύψος των περιστάσεων στα εντός έδρας.

ΣΚΟΠΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ κωδ.152
Μετά την 5άρα από την Ισπανία είναι σίγουρο πως θα είσαι πιο μαζεμένος, πιο υποψιασμένος στα μετόπισθεν. Η φιλοξενούμενη έχουν κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια, είναι αξιόμαχοι και αξίζουν τον σεβασμό ….. …τουλάχιστον για ένα (ΗΜ Χ) 2,25. Καλοβλέπουμε  επίσης και το (G/G)1,90.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΡΩΣΙΑ  κωδ.155
Ντέρμπυ του ομίλου σαφώς εδώ με λεπτές ισορροπίες. Οι Ρώσοι έχουν ψυχολογία μετά το 4-0 του 1ου ματς τους και βρίσκονται σε καλύτερο «φεγγάρι» αγωνιστικά τα αστέρια τους.  Στην Σουηδία κόπτονται να προλάβει το ματς ο Ίμπρα. Ακόμα και έτσι όμως πως θα παρουσιαστεί; Προφανώς ανέτοιμος (όχι ότι φέτος πείθει) και πονεμένος. Οι Ρώσοι απόψε παίρνουν αποτέλεσμα (Χ)3,00 και (2)2,60. Το ματσάκι δεν θα έχει υπερθέαμα και ένεκα της ανάγκης των βαθμών και το (2-3goal) είναι μέσα στο μενού.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ  κωδ.154
Οι Σλοβένοι ατύχησαν στο 1ο ματς με τους Εσθονούς όπου και έπεσαν μαχόμενοι σε ένα ματς με νεύρα και μία αποβολή. Παρουσιάζονται ανέτοιμη και προφανώς απέναντι στους διψασμένους Ελβετούς  που επίσης γκέλαραν (όμως με Αγγλία) θα έχουν πρόβλημα.
Έμπνευση περισσότερο, παρά στατιστική κατάληξη, εδώ. (2/2) 4,00 και κλασσικό (2-3goal)1,70.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕ’Ι’Τ  –  ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ  κωδ.159
Κύπελλο εδώ με την γηπεδούχο ως φαβορί που τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα. Άλλο κύπελλο όμως και άλλο πρωτάθλημα. Το ματς είναι ο ορισμός του (2-3goal) 1,70
Και σαν 2η επιλογή μας τα σκοράκια (2-0)6,50  και (2-1)8,00.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments