Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Στόχος μας ο πρωταθλητισμός!»

«Στόχος μας ο πρωταθλητισμός!»

3
as xalkis
Dodekanisos

Με στόχο την κατάκτηση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία θα «κατέβει» ο ΑΣ Χάλκης τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι κάτι που αναφέρει ο ίδιος ο σύλλογος με ανακοίνωση του με αφορμή και τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Αναλυτικά:

«Ο ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ ακολουθώντας πιστά το πλάνο 5ετιας το οποίο ξεκίνησε από την περσινή αγωνιστική περίοδο θέτει ως βασικό στόχο για την καινούρια χρονιά τον πρωταθλητισμο.
Ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο του Ανδρέα ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα.
Η εμπειρία , η ποδοσφαιρική προσωπικότητα και η οξυδέρκεια του, εγγυάται τη δημιουργία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού μοντέλου τύπου Γερμανίας με οικονομική και αγωνιστική οργάνωση προσαρμοσμένο στα Ελληνικά δεδομένα.
Σε συνεννόηση με τη Διοίκηση ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skai
skai
8 years ago

τι ανακοινωση είναι αυτή?τυπου γερμανιας από εκει μεταναστη τον φερατε?η’ εκει σπουδασε?

Χαλκη
Χαλκη
8 years ago

Ο τεχνικός διευθυντής επιλέγει προπονητή και παίκτες. ..και αυτός κρίνεται στο τέλος της χρονιάς για τις επιλογές του…..Γερμανία. ….Ελλάδα ο πρόεδρος και οι παραγοντες μεταγραφές…Ο προπονητής κρίνεται για τις μαλακιες τους

mitsel
mitsel
8 years ago

[quote name=”Χαλκη”]Ο τεχνικός διευθυντής επιλέγει προπονητή και παίκτες. ..και αυτός κρίνεται στο τέλος της χρονιάς για τις επιλογές του…..Γερμανία. ….Ελλάδα ο πρόεδρος και οι παραγοντες μεταγραφές…Ο προπονητής κρίνεται για τις μαλακιες τους[/quote]πιστεύω το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.την έχετε δει πολύ μπεκεμπαουερ.