Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Κανείς δεν αποδεσμεύεται ακόμα!»

«Κανείς δεν αποδεσμεύεται ακόμα!»

1
aris endekada
Dodekanisos

Τοποθέτηση με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Φοίβου ότι απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές του, εξέδωσε ο Άρης Αρχαγγέλου. Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτηρίζουν τουλάχιστον … «γελοίες» τέτοιου είδους αναφορές και ενημερώνει ότι κανείς παίκτης τους δεν έχει αποδεσμευτεί από την ομάδα. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου, με αφορμή δημοσιεύματα-φωτογραφίες των τελευταίων ημερών, έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο της ομάδος, ότι μέχρι να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ., κανένας ποδοσφαιριστής δεν αποδεσμεύεται. Γι’ αυτό οποιεσδήποτε ανακοινώσεις και φωτογραφίες από ενδιαφερόμενα σωματεία, θεωρούνται τουλάχιστον γελοίες.
Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους διοικούντες των ενδιαφερόμενων σωματίων, ότι ο κανονισμός της ΕΠΟ όσον αφορά τις μεταγραφές είναι σαφής και η επίσημη μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την 1η Ιουλίου. Οπότε καλό θα ήταν, εάν δεν έχουν υπογραφές ποδοσφαιριστών, όπως γίνεται παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο, να μην μπαίνουν στη διαδικασία ανακοινώσεων και φωτογραφήσεων.
Τέλος, το Δ.Σ. εκφράζει τη λύπη του για τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών, με την ιστορία που έχουν διαγράψει στον Άρη. Αν μη τι άλλο, όφειλαν να περιμένουν λίγες μέρες μέχρι να σχηματιστεί νέα διοίκηση στο σύλλογο.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ARIS
ARIS
8 years ago

MA KALA OTI THA EVLAPAN OI ARCHAGGELITES DIKOUS TOUS PEKTES NA PAIZOUN STA KORAKIA OUTE STA KAKA TOUS ONEIRA…VEVEA EDO INE POU LEME KANIS DEN PEZI GIUA TIN FANELA!!!!!