Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Υπέρ του Ποσειδώνα κατοχυρώθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κω!

Υπέρ του Ποσειδώνα κατοχυρώθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κω!

0
askposeidon.gr
Dodekanisos

Το εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική που διεξήχθει το Σάββατο (27/01) στο Ε.Α.Κ. ανάμεσα στον Ποσειδών Καρπάθου και τον ΠΑΟΚ Κω κατοχυρώθηκε όπως αναμενόταν υπέρ των τυπικά γηπεδούχων με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολών και τραυματισμών δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τον αγώνα και ο Πατσιόπουλος που ήταν διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε πρόωρα την λήξη του αγώνα. Η απόφαση της Π.Ε:

« Φ.Α. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΠΑΟΚ ΚΩ 27/01 (7η ΑΓ –ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΔΙΕΚΟΠΗ)
Ο αγώνας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΠΑΟΚ ΚΩ» για το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου 7ης αγωνιστικής, εξ αναβολής, κατακυρώνεται υπέρ της ομάδος του «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» με σκορ 3-0, διότι βάση του Άρθρου 21’ παρ. 9α΄’ και β’ η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩ παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από επτά (7) ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολών και τραυματισμών ποδοσφαιριστών (αρχική σύνθεση έντεκα (11) ποδοσφαιριστών και έξι (6) αναπληρωματικών, δεν είχαν όμως δικαίωμα αλλαγών λόγω ότι είχαν κάνει αλλαγές σε τρεις (3) φυσικές διακοπές του αγώνα)
Επίσης στην ομάδα του «ΠΑΟΚ ΚΩ» επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (Άρθρο 21’ παρ. 9α’ και β’ και Άρθρο 16’ παρ. 3α’ του ΚΑΠ)
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 29.02.2024 (Άρθρο 24’ Παρ. 2’ του ΠΚ)»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments