Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στο τέλος δικαίωσαν τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι

Στο τέλος δικαίωσαν τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι

0
simeonidis
Dodekanisos
Ο Κλεόβουλος ενώ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα τα έδωσε όλα ”αγγίζοντας” την ισοπαλία που δεν ήρθε ποτέ, αφού ο χρόνος δεν στάθηκε αρκετός. Έτσι ο Ορφέας πήρε μια σημαντική νίκη (3-2)που τον ”ρίζωσε” για τα καλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο οι ”ερυθρόλευκοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν δημιουργικοί στο επιθετικό κομμάτι, ανωτερότητα που μετουσίωσαν σε γκολ με τον Καλούδη να ανοίγει ”λογαριασμό”. Στη συνέχεια οι Λινδιακοί ισορρόπησαν το παιχνίδι με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει (1-0) μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ο Κλεόβουλος μπήκε πιο δυναμικά , αλλά οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να τους προσγειώσουν βάζοντας ακόμη δύο γκολ και ”φτιάχνοντας” μια σχετικά ασφαλή διαφορά που όμως αποδείχθηκε λίγη αφού οι γηπεδούχοι με αυτοθυσία μείωσαν σε 3-2, επιβεβαιώνοντας ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Τα τελευταία λεπτά ο αγώνας απέκτησαν τρελό ρυθμό με τους Λινδιακούς αφού κατάφεραν ναμ μετατρέψουν μια φαινομενικά τελειωμένη κατάσταση σε ντέρμπι, γιατί όχι να πιστέψουν και στην ισοφάριση. Παρόλα αυτά όσο κι αν κυνήγησαν το τρίτο γκολ που θα τους έδινε βαθμό…αυτό δεν ήρθε ποτέ αφού η κλεψύδρα του χρόνου άδειαζε και οι αμφισβητούμενες φάσεις  πήραν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Φάσεις/γκολ

10’ Μετά από συνδυασμό Μασάδο και Σακκά, ο Πέρος σούταρε μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει στον Αμοιρόπουλο και να χάνεται.

11΄Διαγώνιο σουτ Χατζησουλεϊμάν μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ σωτήρια ο Πίτσης.

18’ Ο Σακκάς βρέθηκε απέναντι από τον Μπιλιά, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο τελευταίος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

19΄Μετά από σέντρα του Κιάρρη, ο Νίκας με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

21΄Από κόρνερ του Φιντικάκη από δεξιά, ο Καλούδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1.

32΄Σέντρα Πίτση , κεφαλιά Μασάδο μόλις άουτ.

34΄Ο Μασάδο έβγαλε σέντρα απέναντι για τον Μάντσεβ  , με τον τελευταίο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Μπιλιά να διώχνει στο ‘’Γ’’.

42’ Μετά από σέντρα του Χατζησουλεϊμαν, ο Κιάρρη βγηκε στην επίθεση, έκανε το σουτ το οποίο απόκρουσε ο τερματοφύλακας και στην αντεπίθεση ο Μάτσεβ τροφοδότησε τον Μασάδο που δεν έπιασε καλά τον κοντρόλ και όταν ξαναφερε τη μπάλα στην κατοχή του σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά κόντραρε σε αμυντικό και χάθηκε.

50΄Ο Νίκας τροφοδότησε τον Καλούδη στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν έπιασε το κοντρόλ με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

55΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ Μασάδο από καλό σημείο η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60΄Μετά από συνδυασμό Μασάδο και Πέρου 0  Σακκάς το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, σύρριζα από το δεξί δοκάρι.

64΄Μετά από σέντρα του Φιντικάκη από αριστερά, ο Νίκας με μονοκόμματο σουτ ‘’κάρφωσε’’ την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευά για το 0-2.

67΄Από ασίστ του Καλούδη, ο  Ροδίτης  εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Παρασκευά και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-3.

72΄Σουτ φωτοβολίδα του Χατζησουλεϊμαν έλάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

78΄Από σέντρα του Πίτση, ο Κακλαμάνος με κεφαλιά μείωσε σε 1-3.

87΄Ο Μασάδο με σουτ μέσα από την περιοχή  μετά από σέντρα του Πίτση έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπιλιά, 2-3.

91΄Ο Πέρος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και από μια εναέρια μονομαχία  η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν πως ο Φιντικάκη  την έδιωξε με το κεφάλι μέσα από το τέρμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Φραντζάκης, Πίτσης, Αγγέλοβ  και από τους φιλοξενούμενους οι Καλούδης, Χατζησουλεϊμάν και Νίκας.

Παραπονούμενους  άφησε τους γηπεδούχους η διαιτησία του Κατσιδώνη  για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 87΄σε ανατροπή του Μασάδο από τον Μπιλιά  και του  Α’ βοηθού Δουλγέρη. Χωρίς προβλήματα ο Κοσκινάς.

Κλεόβουλος: Παρασκευάς, Αγγέλοβ, Λάμπης, Φραντζάκης, Κακλαμάνος, Πίτσης, Αγγελιδάκης, Μάντσεβ, Μασάδο, Σακκάς, Πέρος.

Ορφέας: Μπιλιάς, Αμοιρόπουλος, Φιντικάκης, Ροδίτης(74’ Αδάμος), Κιάρρη, Χατζησουλεϊμάν, Τσίπας, Τόσκα, Πλίγκος(86’ Μυριαλλής), Καλούδης(65’ Γιοβάνη), Νίκας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments