Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στο ρελαντί 6 – 0 ο Ιάλυσος

Στο ρελαντί 6 – 0 ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2019 ο Ιάλυσος. Οι “ερυθροκίτρινοι” χωρίς να συναντήσουν πίεση, επικράτησαν εύκολα με 6 – 0 του Αστέρα Αμαλιάδας στο “Οικονομίδειο” και πρόσθεσαν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Κάτω από …πολικό ψύχος, οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου ζέσταναν τους φίλους τους που αψήφισαν τις καιρικές συνθήκες και πήγαν στο γήπεδο και ατενίζουν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τα πέντε από τα έξι τους τέρματα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, γεγονός που καταδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εικόνα της αναμέτρησης.

Μόλις στο 5′ μετά από φάουλ του Δελαπόρτα και απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Βελλίνης από κοντά έκανε το 1 – 0.
Στο 9′ ο Κόλα έκανε ώραια προσπάθεια από τα δεξιά, γύρισε στον Δελαπόρτα ο οποίος από το δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2 – 0.
Στο 15′ ο Βελλίνης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3 – 0.
Στο 24′ μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Τσούπρος με κεφαλιά έκανε το 4 – 0.
Στο 39′ ο Περογραμβράκης με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 0.
Στο 72′ ο Περογαμβράκης πάσαρε στον Δελαπόρτα και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπερέτας (Κακάνης, Μαραθωνίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούσος, Κόλα (46′ Σταυλάς), Χειμωνέττος, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος (46′ Ομπίνα), Ρεκλείτης (61′ Γεωργίου), Περογαμβράκης (73′ Δωματάς), Μπάρδης, Στεφανίδης, Δελαπόρτας, Βελλίνης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπέσσης, Σιούλας, Δ. Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σαρανταυγάς, Κυριάζος, Ντάβαρης (63′ Μαρκόπουλος), Σκόνδρας, Μουρούτης (46′ Κ. Γιαννόπουλος), Καραγκούνης, Καραγιάννης (70′ Ζωγόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments