Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Στο κενό οι εφέσεις ΠΑΟΚ Κω και Καλυμνιακού

Στο κενό οι εφέσεις ΠΑΟΚ Κω και Καλυμνιακού

1
epsd
Dodekanisos

Στο κενό έπεσαν οι εφέσεις που έκαναν στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατά της πρόσφατης απόφασης που πήρε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, τα σωματεία του ΠΑΟΚ Κω και του Καλυμνιακού. Η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας απέρριψε το σχετικό τους αίτημα και ενημέρωσε και εγγράφως την διοίκηση της Ένωσης. Το κείμενο της απόφασης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Σας γνωρίζουμε ότι η επιτροπή Εφέσεων με την υπ’ αριθμό 101/3-9/2013 απόφαση της, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εφέσεις των εγκαλούντων σωματείων ΠΑΟΚ Κω και ΑΟ Καλυμνιακός κατά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, περί ακύρωσης της υπ’ αριθμ. 2/8/2013 απόφασης του δ.σ. της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στην Αθήνα στις 3/9/2013».
Η πιο πάνω απόφαση, είναι ουσιαστικά το «πράσινο φως» για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως αποφασίστηκε πρόσφατα από την προσωρινή διοίκηση της Ένωσης. Όλα δείχνουν δηλαδή ότι άμεσα, θα εγκρίνει τις προκηρύξεις η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και τα πρωταθλήματα θα γίνουν με τον τρόπο που έχει αποφασιστεί. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
10 years ago

αχ κακομοίρηδες είστε μεγάλα κορόιδα και πιστέψατε στα παραμύθια του (γκαγκάτση)τα τσέπωσε τα λεφτουδάκια σας και άντε γεια ΚΑΛΗ ΝΥΚΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ