Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ράγκμπι οι “Ιππότες”

Στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ράγκμπι οι “Ιππότες”

0
Dodekanisos


Από τον σύλλογο ράγμπι, “Ιππότες Ρόδου” πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Τα νεοκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου «Ιππότες της Ρόδου» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη πρώτη κίνηση εξωστρέφειας, του συλλόγου και του αθλήματος Ράγκμπι Λιγκ, από την ανάληψη των καθηκόντων τους, λίγες μέρες πριν:

Ο σύλλογός μας, Rhodes Knights Rugby League Club, θα αποτελέσει μία από τις δεκαέξι ευρωπαϊκές ομάδες, και τη μοναδική Ελληνική ομάδα, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συλλόγων Ράγκμπι Λιγκ «Euro Xiiis’». Οι έξι φορές πρωταθλητές Ελλάδος Ράγκμπι Λιγκ δηλώνουν παρόντες και έτοιμοι να προσθέσουν ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή τους και να βοηθήσουν στην διάδοση της φήμης του νησιού μας στην Ευρώπη.

Το Euro Xiiis’ αποτελεί το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συλλόγων Ράγκμπι Λιγκ. Το πρόγραμμα του Κυπέλλου αποτελείται από συνολικά δεκαέξι αγώνες εκ των οποίων οι 12 θα είναι μονοί αγώνες – εξόδου με στόχο τους τελικούς σε έδρες των Ευρωπαϊκών Συλλόγων που θα συμμετάσχουν. Οι τελικοί θα διεξαχθούν στη Βαλένθια της Ισπανίας το προσεχές φθινόπωρο.

Είναι σκοπός μας να διευρύνουμε το άθλημα του Ράγκμπι Λιγκ στη Δωδεκάνησο και στην Ελλάδα. Οι επιτυχίες μας και η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας θα αποτελέσουν το μέσο για να μεγαλώσουμε τον σύλλογό μας και την οικογένεια του ράγκμπι στη χώρα μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments