Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Στο Επιμελητήριο η έκτακτη γ.σ.

Στο Επιμελητήριο η έκτακτη γ.σ.

0
1
Dodekanisos

Σε αίθουσα του Επιμελητηρίου της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 6.30μ.μ. η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της, όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
«1.- Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων εγγράφων. Νομιμοποίηση αντιπροσώπων.
2.- Εκλογή τριών γραμματέων – πρακτικογράφων.
3. Τροποποίηση Καταστατικού του άρθρου 30 (αρχαιρεσίες) , η εκλογή 11μελούς Δ.Σ. να γίνεται με την κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου (λίστα) .
Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει απαρτία, αν δεν παραβρεθεί το μισό συν ένα του όλου αριθμού των σωματείων – μελών, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί εντός 24 ωρών.
ΟΔΗΓΙΕΣ – ΔΙΑΦΟΡΑ
Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση με δύο (2) αντιπροσώπους, ένα τακτικό και έναν αναπληρωματικό, οι οποίοι πρέπει, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Δ., να είναι μέλη του σωματείου, χωρίς να εξαιρούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του. Οι αντιπρόσωποι των σωματείων – μελών νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ.Δ. { με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις διευθύνσεις mail@epsdod.gr ή με fax: (2241022909) ή με αυτοπρόσωπη κατάθεση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ., του ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου (το στέλνουμε μαζί με την πρόσκληση), το αργότερο μέχρι την τρίτη 12/11/2013 και ώρα 13:00».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments