Αρχική Videos Στο 90% εκτινάχθηκε το ποσοστό αποδοχής του Βλαντιμίρ Πούτιν

Στο 90% εκτινάχθηκε το ποσοστό αποδοχής του Βλαντιμίρ Πούτιν

0
Dodekanisos

Στο 90% έχει εκτιναχθεί πλέον το ποσοστό αποδοχής εντός Ρωσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την απόπειρα ένοπλης εξέγερσης που έκανε πριν από μερικές ημέρες ο επικεφαλής της ομάδας Wagner Yevgeny Prigozhin. Το ποσοστό αυτό ανακοινώθηκε  από το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θεωρείται στην κοινωνία ως προπύργιο σταθερότητας λόγω των γεγονότων της 24ης Ιουνίου. Η υποστήριξη του προέδρου ήταν 80 τοις εκατό και μετά από αυτά τα γεγονότα 90 τοις εκατό», διευκρίνισε ο διευθυντής του Ινστιτούτου. Σύμφωνα με τη μελέτη, η κοινή γνώμη αξιολογεί πλέον τον Πριγκόζιν όχι ως πολιτικό με συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά ως κάποιον που φέρνει χάος και αστάθεια. «Οι άνθρωποι δεν βλέπουν στο Πριγκόζιν έναν πολιτικό με κάποιου είδους πρόγραμμα, αλλά έναν προάγγελο του χάους», είπε ο διευθυντής του Ινστιτούτου.

Στο μεταξύ, ο Πούτιν μίλησε στην πλατεία του καθεδρικού ναού στο Κρεμλίνο στις μονάδες του Υπουργείου Άμυνας που όπως είπε διασφάλισαν τον νόμο και την τάξη κατά τη διάρκεια της απόπειρας ένοπλης εξέγερσης το περασμένο Σαββατοκύριακο.
«Υπερασπιστήκατε τη συνταγματική τάξη, τη ζωή, την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών μας. Σώσατε την πατρίδα μας από κραδασμούς, σταματήσατε ουσιαστικά τον εμφύλιο. Σε μια δύσκολη κατάσταση ενεργήσατε καθαρά, αρμονικά, με πράξη αποδείξατε την πίστη σας στον λαό της Ρωσίας», είπε μεταξύ άλλων ο Πούτιν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments