Αρχική Videos “Η ειρήνη στην Ουκρανία εξαρτάται από τις …ορέξεις της Ουάσινγκτον!”

“Η ειρήνη στην Ουκρανία εξαρτάται από τις …ορέξεις της Ουάσινγκτον!”

0

Την πεποίθηση του ότι η νίκη της Ουκρανίας απέναντι στη Ρωσία είναι αδύνατη, επανέλαβε για μια ακόμα φορά ο Βίκτορ Όρμπαν. Αυτή τη φορά, μιλώντας στην Γερμανική Bild τόνισε και τα εξής:

«Η ιδέα ότι η δυτική στρατιωτική βοήθεια θα επέτρεπε στην Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης είναι θεμελιωδώς λανθασμένη. Στέκομαι στη βάση της πραγματικότητας. Η πραγματικότητα είναι ότι η φύση της συνεργασίας μεταξύ της Ουκρανίας και της Δύσης είναι αποτυχημένη».

«Η πρόταση ότι τα όπλα, η χρηματοδότηση και οι πληροφορίες που παρέχονται στο Κίεβο από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους στην ΕΕ θα επέτρεπαν στην Ουκρανία να κερδίσει «είναι μια παρανόηση της κατάστασης. Αυτό είναι αδύνατο», υποστήριξε.

«Το πρόβλημα είναι ότι οι Ουκρανοί θα ξεμείνουν από στρατιώτες νωρίτερα από τους Ρώσους και αυτό θα είναι τελικά ο καθοριστικός παράγοντας», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός. Για μια ακόμα φορά τόνισε ότι «είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κατάπαυση του πυρός διαφορετικά η Ουκρανία θα χάσει ένα τεράστιο ποσό πλούτου και πολλές ζωές και θα συμβεί αδιανόητη καταστροφή. Γι’ αυτό η ειρήνη είναι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο, είπε ότι οι μάχες δεν θα σταματήσουν έως ότου ο κύριος υποστηρικτής του Κιέβου, η Ουάσιγκτον, αποφασίσει ότι πρέπει να υπάρξει ειρήνη.
«Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι τι θέλουν να κάνουν οι Αμερικανοί. Η Ουκρανία δεν είναι πλέον κυρίαρχη χώρα. Δεν έχουν λεφτά. Δεν έχουν όπλα. Μπορούν να πολεμήσουν μόνο επειδή εμείς στη Δύση τους υποστηρίζουμε», εξήγησε ο Ούγγρος ηγέτης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments