Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στις 18/1 ο «γύρος της Τάφρου»

Στις 18/1 ο «γύρος της Τάφρου»

0
treksimo tafros
Dodekanisos

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος να γίνει ο επόμενος αγώνας του δραστήριου αθλητικού συλλόγου «Απόλλων». Πρόκειται για αγώνα τρεξίματος, συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μέσα στην Μεσαιωνική Τάφρο της Ρόδου που περιβάλλει την Παλιά Πόλη. Η διαδρομή των 10Km αποτελείται από 3 γύρους των (περίπου) 3.330m.
Εκκίνηση στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου που βρίσκεται στη συνοικία Κόβα. Οι δρομείς διανύουν όλη την τάφρο και βγαίνουν από την έξοδο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου δίπλα στο σταθμό των TAXI. Στη συνέχεια, από την πλατεία Μουσείου μέσα στην Παλιά Πόλη, κατευθύνονται στην οδό Σωκράτους και ακολουθούν το δρόμο προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. Από κει στρίβουν δεξιά στα σκαλιά και ακολουθούν το δρόμο μέχρι να βρεθούν ξανά στην είσοδο της Τάφρου. Στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την ίδια διαδρομή άλλες 2 φορές.
-Δήλωση εθελοντών στο email info@apollontriathlon.gr ή στην επικοινωνία του site ή στα τηλέφωνα 2241033330, 6944725253 με τον Κ. Χατζηνικόλα Νίκο.
-Προθεσμία εγγραφών μέχρι και Πέμπτη 15-01-2015. Εγγραφές στην ιστοσελίδα των εγγραφών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments