Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στηρίζουν τον Γιάννη Λορέντζο!

Στηρίζουν τον Γιάννη Λορέντζο!

2
lorentzos giannis
Dodekanisos

Επιστολή την οποία στηρίζουν έμπρακτα τον προπονητή, Γιάννη Λορέντζο στην περιπέτεια που περνάει με το δίπλωμα προπονητικής του, εξέδωσαν 14 πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ιπποτών. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Ζωάννου, Λευτέρης Πλαγγέντης, Κώστας Πλαγγέντης, Κώστας Παπαδόπουλος, Μανώλης Παπαβεργής, Χρήστος Στεργιόπουλος, Μερκούρης Θεοδοσίου, Αλιάι Σαντίγιο, Στράτος Χατζημιχαήλ, Αντώνης Κοκιαντώνης, Χουσεΐν Εμίρογλου, Μικές Μαρίνος, Θωμάς Βρετινάρης και Παναγιώτης Καραμπάτζιος, υπογράφουν την ακόλουθη ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: « Πριν από μερικές ημέρες διαβάσαμε της επιστολή του κ. Μπατάκη στον τοπικό Τύπο, σχετικά με την υπόθεση διπλώματος του τέως προπονητής μας, Γιάννη Λορέντζου. Αισθανόμαστε ότι υπάρχει προσωπική βεντέτα προς το πρόσωπο του και θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας, με αυτά που διαβάσαμε. Στα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί του, όλοι εμείς γνωρίσαμε πραγματικά τον επαγγελματία και άνθρωπο, Γιάννη Λορέντζο. Έναν άνθρωπο που μας δίδαξε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο και έδωσε το ¨στίγμα¨ του σε όλους εμάς. Αν λοιπών ο κ. Μπατάκης θέλει να κόψει την καριέρα αυτού του ανθρώπου, δεν θα το πετύχει διότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής γι’ αυτών. Έχει αφιερωθεί σε αυτό και έχει θυσιάσει πολλά. Τον στηρίζουμε λοιπόν όλοι μας, με αυτή την επιστολή»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mortis
mortis
9 years ago

συχαρητηρια στα παιδια για την πρωτοβουλια που πηραν.αυτο δειχνει τη χρονια που ηταν μαζι πως το ποσο αγαπημενοι ηταν σαν ομαδα αλλα και να πεζουν το καλυτερο ποδοδοσφαιρο χαρη σ αυτον τον σπουδαιο ανθρωπο……ενας απο τους παραπανω παιχτης

Κωστας
Κωστας
9 years ago

Μπραβο στα παιδια και μακαρι να βρει ανταποκριση το ΔΙΚΑΙΟ αιτημα τους! Ο Μπατακης, αποδυκνειεται μεγαλος κομπλεξικος! Μαλλον θελει μιζα!!!!!