Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην τριάδα ο Ακουσίλαος!

Στην τριάδα ο Ακουσίλαος!

0
akousilaos endekada
Dodekanisos

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές ο Ακουσίλαος επικράτησε του ΑΣ Χάλκης με 4-1 εντός έδρας και πέρασε στην πρώτη τριάδα, το παιχνίδι ήταν για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του 45λέπτου, μάλιστα πέτυχαν πριν την ανάπαυλα τρία τέρματα. Στο 10΄ ο Παπακωνσταντίνου μετά από ωραία ενέργεια του Θυριάκη πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο 23΄ ο Κώστας με σουτ έκανε το 2-0 και στο 40΄ ο Παπακωνσταντίνου με ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χαλκίτες ανέβηκαν, δημίουργησαν κάποιες φάσεις και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με εύστοχο πέναλτι του Μπιζάτη στο 50΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παπακωνσταντίνου (προσωπικό χατ τρικ) στο 68΄ .
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας (Ροδίτης, Αυγενικού)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Ευθυμίου (60’ Νικολίτσης), Σάββενας, Καραμολέγκος, Παστός, Κώστας, Τσίγκρηλας, Ζότα (46’ Καβουκλής), Παπακωνσταντίνου, Γιορδαμνής, Θυριάκης (75’ Χατζηδημητρίου)
ΧΑΛΚΗ: Καμπούρης, Δράμης, Κεβάνι (70’ Τσιώνης),Αβραμίδης, Γεωργίου, Γκαμαλέτσος, Μπιζάτης, Καβουκλής, Κρητσιώτης (81’ Κυπράιος), Γούλας, Ξηροκώστας (46’ Φέρο)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments