Σημαντική νίκη για Αδελφοσύνη!

0
IMG 3566

Σπουδαίο διπλό που την απομακρύνει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας πήρε η Αδελφοσύνη αφού κέρδισε με 2-0 την Αναγέννηση Εμπ. εκτός έδρας φτάνοτας έτσι τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή ωστόσο δεν εκμεταλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μάλιστα στο 25΄ είχαν δοκάρι με τον Λογοθέτη. Από την άλλη η Αδελφοσύνη ήταν πιο εύστοχη και με το σουτ του Καυμαξή έβαλε το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα.
Το δεύτερο ημίχρονο οι «πορτοκαλοί» πίεσαν για να πετύχουν και άλλο γκολ. Αυτό το κατάφεραν στο 65΄ με τον Παπαδόπουλο Κ. ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0 που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος, (Δημητριάδης, Καραβελατζή)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑ: Φλοσκάκης, Τσαγκαράκης, Σφυράκης Λ. (75’ Γιασιράνης Γ.), Πεζουβανάκης, Κωσνταντάκης, Κρομμύδας, Χατζηγιαννάκης (75’ Φιακέτι), Δημητρόπουλος, Γιασιράνης Ν. (60’ Φλοσκάκης Π.), Σακαρέλλης, Λογοθέτης
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Ανταλής, Ζαμαντάκης, Τοπάλ, Χατζη Ομερ Ταμπάκ Χ., Καιμαξή (91’ Καβουκλής) , Στάππας, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ. (91’ Σταματάκης), Σκουλούδης (67’ Αμπντούλ Σαλάμ Κ.), Χουρίδης, Λιούρας