Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στην τελική ευθεία η Ρόδος

Στην τελική ευθεία η Ρόδος

0
rodos_aspropirgos
Dodekanisos

Και ενώ οι επαφές του κ. Μαρτίνη με τους υπόλοιπους παράγοντες της Ρόδου συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί μια λύση στα διοικητικά της ΠΑΕ που θα εξασφαλίσει τη ομαλή λειτουργία και βιωσιμότητα του συλλόγου, η ομάδα ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία της, ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟ Ρουφ στην πρωτεύουσα.
Οι παίκτες του Γιώργου Στράντζαλη έχουν μείνει ανεπηρέαστοι από τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο στον σύλλογο, και σε αυτό έχουν συμβάλει οι προσπάθειες τόσο του ίδιου του προπονητή, όσο και του Χρυσόστομου Ψέλλα που βρίσκεται διαρκώς κοντά στην ομάδα. Το μυαλό όλων είναι πλέον στο ματς στο Ρουφ, στο οποίο η Ρόδος θα επιδιώξει να μην ηττηθεί, ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ο τεχνικός των «ελαφιών» θα ολοκληρώσει το Σάββατο την προετοιμασία των παικτών του με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και ακολούθως θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ που θα αποτελέσουν την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αθήνα. Ως γνωστόν εκτός πλάνων του κ. Στράντζαλη βρίσκεται ο τιμωρημένος Μανίκας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μαραγκουδάκη, Κακλαμάνου και Γήττα οι οποίοι είναι τραυματίες. Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή των «πρασίνων» θα βρίσκεται ο Σταμάτης Καντιμοίρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments