Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Ανάσα” για Ομόνοια

“Ανάσα” για Ομόνοια

0
omonoia
Dodekanisos

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας «σκαρφάλωσε» η Ομόνοια Γενναδίου μετά τη νίκη της επί του ΑΟ Σύμης με 1-0 στο γήπεδο της και έδειξε ότι μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Οι φιλοξενούμενοι αν και πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση δεν μπόρεσαν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Γεννάδι, καθώς με βάση την εξέλιξη του αγώνα, η αποβολή του Χατζηιωάννου φαίνεται ότι τους στοίχισε, αφού λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το παιχνίδι και στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος και δίκαια οι ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο καθώς ήθελαν τους τρεις βαθμούς που έδινε η νίκη και είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν νωρίτερα από τη στιγμή που τελικά επιτεύχθηκε το γκολ. Στο 72΄ο Χατζηιωάννου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν ευκολότερα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με το εύστοχο σουτ του Σ.Σ. Πιζήμολα στο 75’ πήραν το «τρίποντο» και ανέβηκαν βαθμολογικά.

Ομόνοια Γενναδίου: Χατζηκώστας Κ.Γ., Πιζήμολας Α. (80’ Μπαιράμης Σκ.), Χατζηκώστας Κ.Α., Καμάς, Πιζήμολας Σ.Σ., Στογιανόφσκι, Σάνι, Μπαιράμης Στ., Κουνουπιώτης (70’ Πιζήμολας Ι.), Καρασάββας, Πιζήμολας Σ.Ι. (75’ Μπόσμαν)
ΑΟ Σύμης: Χατζηπέτρος, Καψής, Τσαουσέλης, Ζμπίλιας (60‘ Ζουρούδης), Τσιρώνης (74’ Φουντουραδάκης), Χάσκας, Τσίκης, Καραβαίλης, Καλίαρος, Χατζηιωάννου, Μισσός (68’ Χατζηπέτρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments