Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στην Κρήτη με στόχο την διάκριση

Στην Κρήτη με στόχο την διάκριση

0
tenis kriti
Dodekanisos

Ενώ όλοι περιμένουν την Καθαρά Δευτέρα και οι οικογένειες προετοιμάζονται για το Σαρακοστιανό τραπέζι, επτά αθλητές απο τη Ρόδο, έξι με δελτίο ΡΟΑ και ένας απο την Ροδιακή Ακαδημία αντισφαίρισης, αγωνίζονται για μια θέση στο πολυπόθητο ταμπλό των 32 και γιατί όχι και στο πολυπόθητο μετάλλιο στο εθνικό πρωτάθλημα Ε2 που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο στην Κρήτη .
Η 12χρονη Βικτώρια Παπαδόπουλου ξεκινώντας στο κυρίως ταμπλό έχοντας ήδη δυο νίκες και έχοντας εξαςφαλίςει την πρόκριςη στους 8 τις επόμενες ώρες παλεύει για το καλύτερο .
Συγκεκριμένα οι Ρόδιοι αθλητές του ΡΟΑ Κασλή Ογλού Σερχάν και Πανάγος Ηλίας, μετα τις νίκες τους στον προκριματικό γύρο κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας κάτω των 14 ετών που είναι και η πρώτη χρονιά τους.
Ο πιο έμπειρος Παρίσης Αναστάσης της Ροδιακής Ακαδημίας της ίδιας κατηγορίας επιβεβαίωσε την φήμη του καθώς πέρασε στο γύρο των 8 και οι ελπίδες για ακόμα καλύτερη θέση είναι πολλές .
Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών ο ΡΟΑ συμμετέχει με δυο αθλήτριες την Κορίνα Ζαράρη όπου ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην 16αδα και συνεχίζει αλλά και με την Κακάκη Κόμισσα που επανέρχεται στα court μετά απο αποθεραπεία λογω τραυματισμού .
Πολλές οι ελπίδες και για τον Φώτη Αναστασιάδη που στην δύσκολη κατηγορία των 16 ετών ξεκινάει απο το κυρίως ταμπλό και με όλες τις προοπτικές για πρόκριση στους επόμενους γύρους .
Εκτός απο τους γονείς στην Κρήτη βρίσκονται οι προπονητές κύριοι Θεοχαράτος Παναγιώτης και Χατζημιχάλης Σταύρος όπου παρατηρούν το παιχνίδι και αναλύουν στους μικρούς και μεγάλους αθλητές τα λάθη και τις αδυναμίες τους .
Είναι στόχος των παραγόντων του τένις στο νησί μας να βγει η Ρόδος απο την απομόνωση καθως το νησί μόνο ωφέλη μπορεί να έχει απο την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments