Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στην κορυφή και ο Απόλλωνας

Στην κορυφή και ο Απόλλωνας

0
Dodekanisos

Έχοντας την υπεροχή και κάνοντας και πάλι ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο -διάστημα κατά το οποίο πέτυχε όλα του τα γκολ όπως ακριβώς είχε γίνει και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕ Κατταβιάς- ο Απόλλων Καλυθιών επικράτησε εκτός έδρας με 3 – 1 της Δόξας Ψίνθου. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της.

Οι Καλυθενοί μπήκαν …φουριόζοι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ με τον Σπαχιού μόλις στο 6′ (0 – 1). Ο Πλακίδας στο 23′ έκανε το 0 – 2 και ο Μαγιόγλου στο 26′ έκαναν το 0 – 3 και ουσιαστικά “καθάρισαν” τον αγώνα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι από ακεί και πέρα ήταν απλά να μειώσουν το σκορ στο 80′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πεταυράκη (1 – 3).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Κοκμοτός, Κουρμαδιάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΟΞΑ: Ε. Καβουκλής, Κουτρούλης, Φορτομάρης, Κυρίτσης (57′ Μουχαρέμι), Καλόψυχος (46′ Χατζηνικόλας), Μπατέστας (65′ Συμιακός), Χάσκας (46′ Πεταυράκης), Στεφανής, Σερμπίνης, Φτάκλας (75′ Ευθυμίου), Δ. Ορφανός
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Στελλάς, Τομόρι, Γαμπιεράκης, Σαββούλης, Καρίπης (46′ Λεονταρόπουλος), Μαγιόγλου, Παραστατίδης (81′ Κώστας), Σπαχιού (81′ Μαρκάκης), Ιντρίζι (90′ Παπαρίζος), Πλακίδας (72′ Καμπούρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments