Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έλειψε μόνο το γκολ από το Παραδείσι

Έλειψε μόνο το γκολ από το Παραδείσι

0
Dodekanisos

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ηλίας που κράτησε ανέπαφη την εστία του

Δυο πολύτιμους βαθμούς στο Παραδείσι άφησε ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον τοπικό Κλεάνθη. Αν και η ομάδα του Γιώργου Σάββενα ήταν καλύτερη, με περισσότερες επιλογές στο ρόστερ, εντούτοις σε ένα γειτονικό ντέρμπι αυτά πολλές φορές δεν παίζουν ρόλο όπως και έγινε και στο σημερινό παιχνίδι. Ο Κλεάνθης έπαιξε με πάθος, είχε σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα Ηλία που ουσιαστικά κράτησε μόνος του το μηδέν στην εστία, ενώ προς το τέλος θα μπορούσε να είχε “κλέψει” και το παιχνίδι. Αποκορύφωμα στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Καλημέρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας Κουμέντος έκανε μια σημαντική απόκρουση και κράτησε τουλάχιστον τον βαθμό για την ομάδα του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Μαριτσενούς που στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν την υπεροχή, χάθηκε στο 54′ όταν ο Χατζηκοσμάς ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Αξιώτης αλλά ο Ηλίας “διάβασε” σωστά, έπεσε στη γωνιά του και κατάφερε να αποκρούσει σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Γιαννούλης, Πηδιάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Λαδάς, Ποζατζίδης, Γρηγοριάδης, Κιλασίν, Γιαννίκος, Γιαννακάκης (88′ Κουτσουμπάρης), Σ. Σαίτης (63′ Αρίφης), Χ. Σαίτης (88′ Χότζα), Καλημέρης, Παπακωνσταντίνου (88′ Τόμπσον)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παγκράτης, Μπαούρης, Αξιώτης, Δημουλάς, Ε. Βασιλώττος (55′ Διακουράκης), Λερογιάννης, Πομπού, Χατζηκοσμάς, Επιφάνης (46′ Ανδρεόπουλος), Πλύγκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments