Αρχική Στήλες Απόψεις «Στην Γ΄ Κατηγορία οι εφηβικές ομάδες!»

«Στην Γ΄ Κατηγορία οι εφηβικές ομάδες!»

0
katavia rodiakos
Dodekanisos

Μια δικοί τους άποψη σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της Γ΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου προτείνουν οι υπεύθυνοι του Α.Σ. Νίκης Ρόδου. Αυτό που τονίζουν χαρακτηριστικά είναι ότι οι εφηβικές ομάδες θα πρέπει να παίζουν σε αυτήν τη κατηγορία με την προσθήκη φυσικά κάποιων παικτών άνω των 20 ετών. Αναλυτικά η επιστολή:
“Κύριοι με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την θέση μας πάνω στις ηλικίες των πρωταθλημάτων και την τύχη των δεκαεξάρηδων ποδοσφαιριστών. Αυτά που θα σας πούμε δεν τα βγάλαμε από το κεφάλι μας αλλά γίνονται σε άλλους νομούς της Eλλάδας με μεγάλη επιτυχία όπως π.χ. στην Αργολίδα.
Πιστεύουμε λοιπόν ότι στην Γ΄ τοπική κατηγορία θα πρέπει να παίζουνε οι εφηβικές ομάδες με την προσθήκη σε κάθε ομάδα τεσσάρων ποδοσφαιριστών άνω των 20 ετών. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να διαθέτει 8-10 ποδοσφαιριστές άνω των 20 ετών. Έτσι δεν μπορεί να υφίσταται το επιχείρημα από μικρά χωριά ότι δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό νεαρών ποδοσφαιριστών, γιατί κατα τον ίδιο τρόπο παλεύουν να βρίσκουν ποδοσφαιριστές τριαντάρηδες χωρίς αυτό τελικά να βοηθάει και σε τίποτα το τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Οι περισσότερες ομάδες μικρών χωριών κάνουν προπόνηση στη Πόλη της Ρόδου ή σε κοντινά γήπεδα, ώς εκ τούτου εύκολα μπορούν να εντάξουν νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών στίς ομάδες τους.
Εάν περάσει αυτό το μέτρο τότε κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρχει με τους ποδοσφαιριστές που στην καλύτερή τους ποδοσφαιρική ηλικία αναγκάζονται να σταματήσουν το ποδόσφαιρο ή στη καλύτερη των περιπτώσεων να «καθαρίζουν πάγκους».
Ευχαριστούμε που μας ακούσατε και περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments