Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στην Εθνική ομάδα βόλεϊ κορασίδων κλήθηκε η Καθολική Κουκιά

Στην Εθνική ομάδα βόλεϊ κορασίδων κλήθηκε η Καθολική Κουκιά

0
foinikas logo
Dodekanisos

Στην Εθνική ομάδα βόλεϊ κορασίδων της χώρας κλήθηκε μια ροδίτισσα αθλήτρια. Πρόκειται για την Καθολική Κουκιά του Φοίνικα η οποία θα πρέπει να βρίσκεται από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου στη Μαθητική Εστία Μουζακίου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της αναφέρει τα ακόλουθα:

“Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Ρόδος και συνεχίζει να περνάει η xώρα μας τις τελευταίες μέρες, υπάρχει μια σπουδαία είδηση για τον σύλλογο μας. Αυτή είναι η κλήση στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Κορασίδων της αθλήτριας μας Καθολικής Κουκιά. Η οποία θα πρέπει να βρίσκεται από 17 έως 27 Αυγούστου στην Μαθητική Εστία Μουζακίου. Για να συμμετέχει μαζί με τα υπόλοιπα ταλαντούχα κορίτσια απ’ όλη την Ελλάδα στις προπονήσεις, φορώντας το εθνόσημο στο στήθος.

Η αθλήτρια μας για μία ακόμη φορά επιλέχθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο. Θα συμμετέχει στην επίσημη προετοιμασία της Εθνικής υπό τις οδηγίες του. Η νέα κλήση της αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στην ομάδα μας. Υπό τις οδηγίες του Νίκου Αντωνιάδη με απώτερο στόχο την ανάπτυξη του Volley. Αλλά και την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών. Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας συγχαίρει την Καθολική Κουκιά για την κλήση της, τις συμπαίκτριες της και φυσικά τον προπονητή μας Νίκο Αντωνιάδη για τη δουλειά που κάνει στις ακαδημίες του συλλόγου μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments