Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στην Ελλάδα είμαστε και δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση…

Στην Ελλάδα είμαστε και δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση…

0
Dodekanisos

Από τη Σαντορίνη στη Νάξο θα μεταβεί η τοπική ομάδα προκειμένου να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Football League. Θα είναι δηλαδή γηπεδούχος όχι στο νησί της αλλά σε άλλο. Θα είναι σαν να κάνει αποστολή για εκτός έδρας παιχνίδι. Όπως και απ’ ότι καταλάβαμε θα γίνει και στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, μέχρι να δοθεί η άδεια για να παίξει στη Σαντορίνη, όταν δηλαδή θα μπει φυσικός χλοοτάπητας που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Δηλαδή η ομάδα θα παίζει μόνιμα εκτός έδρας, μόνο και μόνο για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League.

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι αξίζει τον κόπο και καλά έκαναν οι άνθρωποι. Σεβαστό. Προσωπικά δεν μου λέει κάτι και μάλιστα τολμώ να πω ότι με …εξοργίζει κιόλας. Διότι στην Ελλάδα (το έργο το έχουμε ξαναδεί) τα κάνουμε πάντα όλα ανάποδα. Δηλαδή πρώτα έχεις γήπεδο και μετά βάζεις στόχους. Είναι κάτι ανάλογο και με τα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα. Πρώτα φτιάχνεις το βοηθητικό και μετά το κεντρικό για να μπορείς να το συντηρήσεις. Αυτό λέει η λογική την οποία φυσικά εμείς στην πατρίδα μας δεν ακολουθούμε ποτέ. Οπότε μας φαίνεται όλα φυσιολογικά.

Το ότι δηλαδή η Σαντορίνη θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Football League αλλά δεν θα μπορεί να παίξει μέσα στο νησί της. Είναι λίγο …περίεργο αλλά θα μου πεις υπάρχουν και χειρότερα. Κάποτε η Καλλονή ανέβηκε στη Super League αλλά δεν μπορούσε να παίξει εντός Μυτιλήνης και ήταν φιλοξενούμενη πάντα στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα. Μέχρι να κάνει το γήπεδο της… Στην Ελλάδα είμαστε…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments